Ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen

Specialist in ergonomie: Havic Kantoormeubelen

Gaat u voor een optimaal zitcomfort? Een design dat perfect past bij de inrichting van uw kantoor? Een verantwoorde bureaustoel die u van uw rugklachten verlost? Een goede bureaustoel combineert al deze eigenschappen met elkaar. Bij Havic Kantoormeubelen bieden we deze stoelen. Onze ergonomische bureaustoelen stimuleren een gezonde en actieve zithouding.

Bureaustoel voor uw kantoor, in uw bedrijf of thuis

Uw bureaustoel is samen met uw bureau wellicht het belangrijkste kantoormeubel in uw kantoor.
Of u nu een stoel zoekt voor uw kantoor, praktijk, KMO, bedrijf, of gewoon voor thuis, bij Havic Kantoormeubelen zit u beslist goed. Wij helpen u graag verder!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
12,5% korting
Dale ergonomische bureaustoel (zwart)

Normale prijs: € 425,-

Special Price € 371,88 Excl. BTW

Normale prijs: € 425,-

Special Price € 371,88 Excl. BTW

Ergonomische bureaustoel Fin Mirage zijkant

Vanaf € 435,- Excl. BTW

Ergonomische bureaustoel Dale

Vanaf € 425,- Excl. BTW

Fin ergonomische bureaustoel (wit)

Vanaf € 479,- Excl. BTW

Mille bureaustoel

Vanaf € 1049,- Excl. BTW

Vanaf € 1049,- Excl. BTW

Clap vergaderstoel (zwart)

Vanaf € 425,- Excl. BTW

Fin 3D grijs

Vanaf € 548,- Excl. BTW

Vanaf € 548,- Excl. BTW

Clap vergaderstoel (wit)

Vanaf € 499,- Excl. BTW

Lobo kruk

Vanaf € 355,- Excl. BTW

12R Ergo Balance
Vanaf € 874,- Excl. BTW
Vanaf € 874,- Excl. BTW
Bureaustoel POP

Vanaf € 310,- Excl. BTW

Vanaf € 310,- Excl. BTW

Aire bureaustoel

Vanaf € 662,- Excl. BTW

Vanaf € 662,- Excl. BTW

Ergonomische bureaustoel 16R mesh rugleuning

Vanaf € 558,- Excl. BTW

Mille bureaustoel deluxe

Vanaf € 1094,- Excl. BTW

LX directiestoel

Vanaf € 794,- Excl. BTW

Vanaf € 794,- Excl. BTW

Bureaustoel Thin (zwart)

Vanaf € 415,- Excl. BTW

Bureaustoel Lago mesh

Vanaf € 475,- Excl. BTW

Bureaustoel Thin (wit)

Vanaf € 442,- Excl. BTW

Lago bureaustoel gestoffeerd

Vanaf € 488,- Excl. BTW

HVC 78 NPR bureaustoel

Vanaf € 622,- Excl. BTW

Aire bureaustoel mesh

Vanaf € 622,- Excl. BTW

HVC zadelkruk
€ 226,- Excl. BTW
€ 226,- Excl. BTW
16R in motion ergonomische bureaustoel

Vanaf € 776,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bureaustoel met perfect zitcomfort voor meer concentratie en efficiëntie

U brengt ongetwijfeld veel tijd door in uw bureaustoel. Uit onderzoek blijkt zelfs dat u per dag gemiddeld zo’n 9 uur op een stoel zit. We gebruiken immers heel de dag desktops, laptops, tablets en andere devices om ons werk te kunnen verrichten. Daarom is het belangrijk dat uw bureaustoel u perfect zitcomfort biedt. Wij hebben een uitgebreide collectie goede bureaustoelen. Al onze ergonomische bureaustoelen zorgen dat u prettig en comfortabel zit en zo heel wat beter kan werken: geconcentreerder, efficiënter én zelfs sneller. En als er ooit iets is? Dan staat onze klantenservice graag voor u klaar!

Design bureaustoel mét comfort

Een bureaustoel die mooi past bij uw bureau en de inrichting van uw kantoor. Dat geeft niet alleen u een fijn gevoel, ook klanten die op bezoek komen vinden het aangenaam als uw kantoor er piekfijn uitziet. Daarom hebben wij een heel uitgebreide collectie design bureaustoelen die er niet alleen super uitzien maar die bovenal goed zitten. We gebruiken hiervoor zorgvuldig geselecteerde materialen en montagetechnieken. Bovendien vragen we ook graag aan ú wat u belangrijk vindt. Dat staat immers centraal. Wat dat voor u ook is, bij Havic vindt u de perfecte combinatie van design en comfort. Onze ergonomische meubelen bieden het beste van twee werelden!

In hoogte verstelbare bureaustoelen

Als uw bureaustoel goed zit en uw rug de nodige ondersteuning biedt, dan is het zalig werken. Om die reden bieden we een breed scala aan in hoogte verstelbare stoelen. Een deel van de collectie is bovendien voorzien van een kantelmechanisme. Zo kan u uw stoel perfect afstellen voor een goede zithouding. Een goede zithouding houdt in dat uw rug optimaal ondersteund wordt en het kantelmechanisme zorgt er ook voor dat u beweegt terwijl u werkt. Al onze bureaustoelen bieden u een mooi design én optimaal comfort. Wel zo prettig, gezien de vele uren die u per dag op een stoel zit. 

Goede bureaustoelen in alle uitvoeringen

Of u nu een zwarte bureaustoel wil met een rode zitting, of met een blauw stofje. Of toch liever een witte stoel met een felgroene zitting. Of u valt helemaal voor een klassieke leren bureaustoel, bij Havic kantoormeubelen vindt u het allemaal. Bekijk onze uitgebreide collectie ergonomische bureaustoelen in alle maten en uitvoeringen. We gebruiken voor onze kantoormeubelen de beste materialen. Zo zorgen wij ervoor dat u iedere dag op een goede stoel zit, die helemaal naar wens is!

Geschikte bureaustoel om nekpijn, schouderklachten en rugpijn te voorkomen én te genezen

Wist u dat de juiste bureaustoel u heel wat pijn aan uw schouders of nek en rugklachten kan besparen? Kies voor een bureaustoel van Havic: de bureaustoel-specialist. Wij helpen u graag verder bij (beginnende) klachten. Onze ergonomische bureaustoelen voorkomen nekpijn, schouderpijn en rugpijn. U zit tijdens uw werk vaak te lang in dezelfde houding achter uw bureau. Met een ergonomische stoel neemt u vanzelf een actieve zithouding aan. Dat zorgt ervoor dat u van lichamelijke klachten gespaard blijft en dat lichamelijke klachten uitblijven. Heeft u hier vragen over? Neem contact op met één van onze adviseurs of met onze klantenservice!

Een ergonomisch kantoor

Om helemaal ergonomisch aan de slag te gaan combineert u een verantwoorde bureaustoel met een ergonomisch bureau. Zo zit u iedere dag prettiger én gezonder. Ergonomische bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar en ondersteunen de bewegingen die het lichaam maakt. De stoel past zich op die manier aan aan uw lichaam en niet andersom. Een ergonomische bureaustoel activeert uw lichaam door een actieve zithouding te stimuleren. Zo heeft u geen last van slappe spieren, slechte doorbloeding of een verkeerde zithouding met rugklachten als gevolg. Nog vragen over ergonomie en ergonomische stoelen? Wij helpen u graag verder! Bekijk ook onze pagina over ergonomie of neem vandaag nog contact met ons op via 014 454 619!

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +32 (0)14 - 454 619