Kantoormeubilair

Design kantoormeubelen voor uw kantoor, bedrijf, praktijk of thuis

Mooie kantoormeubelen voor uw kantoor, bedrijf, praktijk of gewoon thuis? Design kantoormeubelen die duurzaam én ergonomisch zijn? En dat alles tegen scherpe prijzen?

Kantoormeubilair voor ieder budget

Havic is uw specialist in kantoormeubelen, kantoormeubilair en projectinrichting. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol bureau, een design vergadertafel, handige opbergkasten of een ergonomische bureaustoel, bij Havic vindt u steeds topkwaliteit kantoormeubilair tegen interessante prijzen.

 

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Maak een afspraak

Ontdek onze producten

Design kantoormeubelen voor een aangename werkplek

U werkt toch ook beter, sneller, efficiënter als u zich goed voelt op uw werkplek? Als die bureaustoel goed zit, uw rug goed ondersteunt en alle zitcomfort biedt, kunt u zich beter concentreren. En tegelijk is het fijn als uw kantoor er knap uitziet. Niet alleen voor u, maar ook voor uw medewerkers én uw klanten. Want een stijlvol bureau met knappe design kantoormeubelen, dat geeft ook uw klanten een fijn gevoel én een goede indruk

Uitgebreide collectie kantoormeubelen

Bij Havic vindt u een heel uitgebreide collectie kantoormeubelen. In ons ruim gamma vindt u kantoormeubilair in alle maten, vormen en kleuren. Neem even de tijd om rond te neuzen en laat u heerlijk inspireren. Zo vindt u beslist kantoormeubelen die helemaal voldoen aan uw wensen en behoeften.

Ergonomische kantoormeubelen

Als u een hele dag op kantoor werkt, of enkele uren per dag aan uw bureau zit, zijn comfort en ergonomie heel belangrijk. Daarom vindt u in onze collectie een uitgebreid aanbod aan ergonomische kantoormeubelen zoals ergonomische bureaustoelen en ergonomische bureaus die u elektrisch of handmatig in hoogte verstelt. Met een ergonomische bureaustoel en bijvoorbeeld een zit-sta-bureau heeft u geen last van lichamelijke klachten of ongemakken. En u werkt meteen productiever en prettiger.

 

Efficiënt en netjes opbergen met onze kantoorkasten

Met al dat kantoormateriaal dat u dagelijks gebruikt, heeft u beslist ook nood aan opbergruimte. En dan komen de handige opbergkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten, roldeurkasten, dossierkasten, archiefkasten en ladeblokken van Havic écht van pas. Onze opbergoplossingen zijn even uitgebreid als onze andere kantoormeubelen. We bieden u een uitgebreid gamma aan in verschillende maten, materialen en kleuren. U vindt er beslist de kantoorkast die u zoek!

 

Gevonden wat u zocht? Of toch nog graag wat uitleg? Maak een afspraak in één van onze showrooms of bel nu 0032 (0)14 454 619!

Onze Klanten

EU
VidaXL
Opel
Mediamarkt
Hiswa
Whirlpool
US Air
Mitsubishi
Friesland Campina
Raben
Bas Trucks
Plantlab
De Heus
Albert Heijn
Jumbo
Vos
Kampert
Hertog Jan
Arrow
Ebusco
WD 40
ISS Facility Services
Center Parcs
InShared
Handelsbanken
Nato