Kantoormeubilair

Ergonomisch en akoestisch verantwoord

Design kantoormeubelen voor jouw kantoor, bedrijf, praktijk of thuis.


30+ Professionals
  • Voor elke smaak en ieder budget

Mooie kantoormeubelen voor uw kantoor, bedrijf, praktijk of gewoon thuis? Design kantoormeubelen die duurzaam én ergonomisch zijn? En dat alles tegen scherpe prijzen?

Kantoormeubilair voor ieder budget

Havic is uw specialist in kantoormeubelen, kantoormeubilair en projectinrichting. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol bureau, een design vergadertafel, handige opbergkasten of een ergonomische bureaustoel, bij Havic vindt u steeds topkwaliteit kantoormeubilair tegen interessante prijzen.

Design kantoormeubelen voor een aangename werkplek


30+ Professionals
  • Kantoormeubilair

U werkt toch ook beter, sneller, efficiënter als u zich goed voelt op uw werkplek? Als die bureaustoel goed zit, uw rug goed ondersteunt en alle zitcomfort biedt, kunt u zich beter concentreren. En tegelijk is het fijn als uw kantoor er knap uitziet. Niet alleen voor u, maar ook voor uw medewerkers én uw klanten. Want een stijlvol bureau met knappe design kantoormeubelen, dat geeft ook uw klanten een fijn gevoel én een goede indruk

Uitgebreide collectie kantoormeubelen

Bij Havic vindt u een heel uitgebreide collectie kantoormeubelen. In ons ruim gamma vindt u kantoormeubilair in alle maten, vormen en kleuren. Neem even de tijd om rond te neuzen en laat u heerlijk inspireren. Zo vindt u beslist kantoormeubelen die helemaal voldoen aan uw wensen en behoeften.

Ergonomische kantoormeubelen

Als u een hele dag op kantoor werkt, of enkele uren per dag aan uw bureau zit, zijn comfort en ergonomie heel belangrijk. Daarom vindt u in onze collectie een uitgebreid aanbod aan ergonomische kantoormeubelen zoals ergonomische bureaustoelen en ergonomische bureaus die u elektrisch of handmatig in hoogte verstelt. Met een ergonomische bureaustoel en bijvoorbeeld een zit-sta-bureau heeft u geen last van lichamelijke klachten of ongemakken. En u werkt meteen productiever en prettiger.

Efficiënt en netjes opbergen met onze kantoorkasten

Met al dat kantoormateriaal dat u dagelijks gebruikt, heeft u beslist ook nood aan opbergruimte. En dan komen de handige opbergkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten, roldeurkasten, dossierkasten, archiefkasten en ladeblokken van Havic écht van pas. Onze opbergoplossingen zijn even uitgebreid als onze andere kantoormeubelen. We bieden u een uitgebreid gamma aan in verschillende maten, materialen en kleuren. U vindt er beslist de kantoorkast die u zoek!

Gevonden wat je zocht? Of toch nog graag wat uitleg? Maak een afspraak in één van onze showrooms of bel nu +32 (0)14 454 619