Moderne kantoorinrichting

Kantoorinrichting inspiratie

De uitstraling van een moderne kantoorinrichting varieert per locatie. Zo is iedere kantoorruimte anders. Toch zijn er een aantal aspecten die meespelen bij het inrichten van een moderne werkplek. Het gebruik van de juiste kantoormeubelen, materialen en kleuren is van groot belang. Hoe we een moderne kantoorinrichting voor jou kunnen realiseren? We vertellen je er meer over!

Het gebruik van moderne kantoormeubelen

Bij het inrichten van een nieuw kantoorpand is het van belang dat je kiest voor het juiste kantoormeubilair. Naast de juiste designkeuze is comfort enorm belangrijk. Het gebruik van ergonomische kantoormeubelen is een trend die al even kenbaar is, het zorgt voor comfort en een goede werkhouding. Ergonomisch kantoormeubilair is de eerste stap richting een moderne kantoorinrichting. Binnen ons assortiment hebben wij een groot scala aan ergonomische bureaustoelen om je moderne kantoor interieur een boost te geven. Bekijk bijvoorbeeld eens de Maron of de Dale.

Kleurgebruik en materiaal in een moderne kantoorinrichting

Geef je vergaderruimte, ontvangstruimte of werkplek een moderne touch en ga voor duurzaamheid. Je kunt het beste gebruik maken van gerecyclede materialen. Kleurkeuzes zijn daarentegen eindeloos. Binnen onze producten en ontwerpen hebben we diverse configuratie mogelijkheden. We denken dus graag met je mee wat er allemaal mogelijk is.

Moderne interieurstijl showcase.


30+ Professionals
  • Facta Bouwmanagement
  • Van den Bosch transporten

FACTA Bouwmanagement

FACTA Bouwmanagement kwam met de vraag of Havic het nieuwe kantoor kon voorzien van nieuw kantoormeubilair. Met deze vraag zijn we aan de slag gegaan. Er is gekozen om met blauwtinten te werken en dit te mixen met verschillende stoffen zoals velvet. Het kantoor heeft vanaf nu een frisse en eigentijdse uitstraling gekregen.

Projectinrichting vergaderruimte Facta bouwmanagement door Havic

Van den Bosch transporten

In het prachtige Erp is het pand van Van den Bosch Transporten gevestigd. En hier hebben wij onze bijdrage aan mogen leveren. We hebben diverse ruimtes kunnen voorzien van een nieuwe inrichting. Zo hebben we gebruik gemaakt van meubels zoals de Barkruk Ota en de Maya veradertafel. Wat vind jij van het eindresultaat?

Hulp nodig bij je moderne kantoorinrichting?

Zo, nu ben je op de hoogte van alle ins and outs van een moderne kantoorinrichting! Onze tekenaars helpen je graag met het ontwerpen van een gratis 3D interieurplan. Of kom eens langs bij een van onze showrooms en laat je adviseren door onze adviseurs.