Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 

Kantine

Steeds meer bedrijven merken dat uitgeruste medewerkers productiever zijn. Een kantine waar men zich thuis voelt en men in een ontspannen sfeer kan bijkomen draagt daar zeker aan bij. Havic beschikt over een uitgebreide range design kantinemeubilair waar men elke gewenste sfeer en uitstraling mee kan creëren. Of u nou op zoek bent naar vrolijk en kleurrijk kantinemeubilair of een sfeervol en warm kantinemeubilair, Havic heeft een passende oplossing. Heeft u zelf geen inspiratie? Neem dan contact met ons op, onze interieuradviseurs helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontdek onze producten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Design kantinemeubilair geheel naar wens geproduceerd

Havic beschikt over diverse fabrikanten met elk hun eigen specialisme. De ene fabrikant produceert een beperkt assortiment design kantinemeubilair maar wel tegen betaalbare prijzen, de andere fabriek is in staat om elk element van het design meubel op uw wensen af te stemmen. Kies uit meer dan 300 ral kleuren, eindeloos veel soorten en kleuren stoffering en meer dan 70 kleuren laminaat. Of het nu gaat om een kantinestoel of barkruk, u configureert deze geheel naar wens. In onze webshop staat een belangrijk deel van de mogelijkheden, maar lang niet alles. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

De nieuwste trends op het gebied van kantinemeubilair

Voorheen was een kantine een aantal tafels en stoelen en daar hield het bij veel bedrijven bij op. Tegenwoordig zie je niet alleen meer verschillen op het gebied van kleuren van het kantinemeubilair, maar ook op het gebied van het type meubilair. Zoals uw kantoor wordt ingericht met design kantoormeubelen, mag hedendaags ook de kantine van designvol meubilair worden voorzien. In plaats van enkel lage tafels en stoelen wordt er steeds meer gebruik gemaakt van hoge tafels en barkrukken, en ook zijn lounge zitjes erg in trek waar medewerkers optimaal kunnen ontspannen.

Niet het kantine meubilair gevonden dat u zoekt? Maak gerust een afspraak in één van onze showrooms.

Topkwaliteit design kantoormeubelen Kantoorinrichting van A tot Z Scherpe prijzen 5 jaar garantie