Vergadermeubilair

Begin je vergaderingen in stijl


Design vergadermeubilair voor uw kantoor, bedrijf of thuis.


30+ Professionals
  • Eindeloos combineren

  • Stijlvolle vergadermeubels voor uw kantoor, bedrijf, praktijk, KMO?
  • Design vergadermeubelen die duurzaam én ergonomisch zijn?
  • En dat alles tegen scherpe prijzen?

Kantoormeubilair voor ieder budget

Havic Kantoormeubelen is uw specialist in vergadermeubels. Of u nu op zoek bent naar een design vergadertafel of een ronde vergadertafel, een grote vergadertafel of net een kleine vergadertafel en bijhorende vergaderstoelen, bij Havic vindt u steeds topkwaliteit vergadermeubilair tegen interessante prijzen.

Inrichting van uw vergaderzaal

U wilt graag een stijlvolle vergaderruimte? Logisch, want uw vergaderzaal is vaak die ruimte waar u klanten ontvangt, onderhandelt met leveranciers, of een personeelsvergadering houdt. En dat wilt u allemaal graag in stijl doen. En uiteraard wilt u ook plaats bieden aan een voldoende aantal mensen. Bij Havic kantoormeubelen vindt u een uitgebreid gamma vergadermeubilair voor een knappe inrichting van uw vergaderruimte.

Vergadermeubels in alle vormen, maten en kleuren

Vergadermeubels zijn onmisbaar in uw bedrijf. De vergaderruimte van uw KMO, bedrijf of praktijk gebruikt u ongetwijfeld iedere dag. Sommige mensen houden niet van vergaderen. Ze vinden het een noodzakelijk kwaad en dikwijls doen ze er alles aan om niet te moeten vergaderen. Daarom zijn vergadermeubels die goed zitten, voor een aangename inrichting van de vergaderruimte zorgen en uitnodigend zijn, een echte must voor elk bedrijf. Havic vergadermeubilair maakt vergaderen een pak aangenamer en efficiënter. Uw bedrijf, uw medewerkers, uw klanten en uw leveranciers varen er alleen maar wel bij.

Vergaderstoelen van Havic: comfort én design

In heel wat bedrijven wordt er vaak en lang vergaderd. Dan is het heel belangrijk dat iedereen die deelneemt aan de vergadering comfortabel zit. Havic vergaderstoelen combineren comfort en design. Onze design vergaderstoelen, zitten niet alleen goed, ze ogen ook goed. Wij hebben beslist die vergaderstoel die perfect past bij de interieurstijl en inrichting van uw vergaderruimte.

Vergadertafels in alle vormen en maten

In het ene bedrijf werken wel 200 medewerkers, in het andere kleine familiebedrijf doen ze het met 10 bevlogen werkkrachten. Havic kantoormeubelen heeft voor ieder bedrijf de vergadertafel in huis. Of u nu een grote vergadertafel zoekt, een kleine, gezellige vergadertafel, een vierkante vergadertafel met houten blad, of een ronde tafel met aluminium werkblad, in ons ruim assortiment vergadertafels vindt u die vergadertafel die u zoekt.

Graag persoonlijk advies op maat van uw project?

Maak nu een afspraak in één van onze showrooms! Of bel +32 (0)14 454 619