Vergadertafels

Vergaderen in stijl

Vergadertafels

Design vergadertafel voor uw kantoor, bedrijf, praktijk of thuis

Vergadertafel die mooi oogt en comfort biedt? Vergadertafel waar u graag aan vergadert? En dat alles tegen scherpe prijzen? Havic kantoormeubelen is uw specialist in design kantoormeubilair en tijdloze, duurzame vergadertafels!

Onze favorieten

Vergadertafels:
design en comfort


30+ Professionals
  • Vergadermeubilair
  • Vergadertafels

De vergadertafel is een onmisbaar kantoormeubel voor uw bedrijf, KMO, praktijk, advocatenkantoor, architectenbureau, artsenpraktijk of voor uw werkruimte thuis. Havic biedt een ruim assortiment design vergadertafels. Onze vergadertafels ogen niet alleen mooi, ze bieden ook het broodnodige comfort als u uren moet vergaderen. Vele modellen zijn verstelbaar in hoogte.

Vergadertafel in alle maten, kleuren en uitvoeringen

Een vergadertafel die past bij het interieur en de inrichting van uw vergaderruimte: dat zoekt u! Wij verkopen vergadertafels in alle maten, kleuren en uitvoeringen. Of u nu een vergadertafel zoekt voor 6 personen of 12 personen, of zelf meer… Of net een gezellige, kleine vergadertafel … Of een ronde vergadertafel, of net een vierkanten vergadertafel… Of misschien valt u helemaal voor die ovalen vergadertafel? Elke vergadertafel heeft een eigen uitstraling. Bij Havic kiest u snel en moeiteloos de vergadertafel die perfect bij uw vergaderruimte past!

Design vergadertafel

Op zoek naar een design vergadertafel? Bij Havic stelt u uw vergadertafel zo naar eigen wens samen. Kies bijvoorbeeld voor een multifunctionele vergadertafel met een wit onderstel en een wit werkblad voor een frisse en moderne uitstraling in uw vergaderruimte. Toch liever een verstelbare vergadertafel met een tafelblad in houten uitvoering? Zo goed als alles kan bij Havic. U kunt eindeloos combineren.

Vergadertafel perfect combineren met de juiste vergaderstoelen

Uw nieuwe vergadertafel komt helemaal tot haar recht als u ze combineert met bijpassende design vergaderstoelen. In ons enorm aanbod van design kantoormeubelen vindt u ook vergaderstoelen. Combineer uw vergadertafel met een van onze vergaderstoelen. En creëer zo in uw vergaderruimte precies die uitstraling die u wenst. In onze showrooms kunt u de verschillende vergadertafels en vergaderstoelen bekijken en natuurlijk ook naar hartenlust uitproberen.

Graag persoonlijk advies over totaalinrichting en de perfecte vergadertafel voor uw bedrijf? Maak nu een afspraak in één van onze showrooms! Of bel +32 (0)14 454 619