Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 

Design kantoormeubilair | Havic Kantoormeubelen

 

Design kantoormeubilair

Bent u op zoek naar design kantoormeubilair dat mooi past bij de interieurstijl van uw kantoor? Wij staan garant voor het creëren van een mooie werkplek. Onze kantoormeubelen zijn zo divers dat ze voldoen aan verschillende wensen en behoeften. Ze hebben gemeen dat ze allemaal comfortabel zijn en een designeruitstraling hebben.

Investeren in goede kantoormeubelen

Met mooie kantoormeubelen investeert u in het welzijn van uw medewerkers. Vooral op het gebied van ergonomische bureaus en bureaustoelen is dit van essentieel belang. Wanneer u 40 uur per week op kantoor achter de computer zit, dan is een goede lichaamshouding erg belangrijk. Met onze bureaustoelen hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Ze zijn uitgebreid verstelbaar, zodat u ze helemaal kan aanpassen naar uw wensen.

Bekijk ons online inspiratieboek

Om inspiratie op te doen voor uw eigen werkplek kunt u ons online inspiratieboek bekijken. Hier kunt u heerlijk bladeren door verschillende kantoorinrichtingen. Vooral wanneer u nog niet precies weet welke stijl uw inrichting wordt, is dit erg handig. Heeft u al wel ideeën over het meubilair in uw kantoor? Ook dan is het natuurlijk erg leuk om te zien hoe andere bedrijven hier over denken. Daarnaast u kunt u ook onze verschillende inspiratiepagina's bekijken. Deze zijn terug te vinden onder de tabbladen 'werkplekken', 'vergaderen' en 'directie'. 

Ons assortiment

Wat betreft ons design kantoormeubilair heeft u de keuze uit allerlei meubelen die u kunt gebruiken voor uw kantoor:

  • - Bureaus
  • - Bureaustoelen
  • - Vergadertafels
  • - Vergaderstoelen
  • - Kasten
  • - Ladeblokken
  • - Ontvangstbalies
  • - Meubilair voor in de kantine

Design kantoormeubilair kopen

Wij leveren design kantoormeubilair om uw kantoor mooi mee aan te kleden. Denk hierbij aan mooie lange vergadertafels of ontvangstbalies. Een balie is een echte sfeerbepaler voor uw gasten of klanten en daarom is het verstandig om te kiezen voor een mooi ontvangstmeubel. Bekijk gerust eens ons totale assortiment en kies voor een inrichting van uw kantoor die goed past bij de uitstraling van uw organisatie.

              Havic Kantoormeubelen             Havic Kantoormeubelen             Havic Kantoormeubelen


        

Topkwaliteit design kantoormeubelen Kantoorinrichting van A tot Z Scherpe prijzen 5 jaar garantie