Scandinavische Kantoorinrichting

Op zoek naar een functionele, warme en eenvoudige interieurstijl? Dan is de Scandinavische  kantoorinrichting misschien iets voor jou. Een mooie stijl waar de mogelijkheden eindeloos zijn. We  vertellen je graag iets meer over de mogelijkheden die je hebt met deze stijl, maar ook over het kleur en materiaalgebruik. 

Kenmerken van een Scandinavische kantoorinrichting

Het belangrijkste kenmerk is licht. In de winters is het langdurig donker in Scandinavië, zelfs een groot  gedeelte van de dag. Het is daarom van belang dat je zo veel mogelijk licht hebt.  De basis van een  Scandinavische kantoorinrichting is, net als bij de moderne interieurstijl, wit.  Zo creëer je een zo licht mogelijke ruimte.

Materiaal- en kleurgebruik

Zoals gezegd is wit de basiskleur.  Maar welke kleuren kan je nog meer gebruiken en in combinatie met welk materiaal? Een witte ruimte met enkel witte meubels is een beetje saai, onze adviseurs raden dan ook altijd een combinatie aan met grijs-, zwart- en natuurtinten. Natuurlijke elementen brengen rust in je interieur. Naast rust kiezen wij ook vaak voor modulaire of multifunctionele meubelen.

Woonstichting Centrada
Voor de woningcorporatie uit Lelystad is ons gevraagd een nieuwe kantoorinrichting te maken voor  ongeveer 90 personen. Wij hebben onder andere de receptiebalie, diverse werkplekken,  vergaderruimtes, directiekantoren en de kantine kunnen inrichten.