Minimalistische kantoorinrichting

Ben jij meer van ‘less is more’? Dan is de minimalistische kantoorinrichting de interieurstijl voor jou.  In ons portfolio hebben wij een aantal klanten kunnen voorzien van deze rustige uitstraling. Wit is in  veel gevallen de basis, daarmee leg je namelijk focus op bepaalde elementen die je belangrijk vindt. Minimalistisch is saai? Integendeel! In dit artikel lees je de voordelen van een minimalistisch interieur, de eigenschappen en de beste materiaalkeuze. 

Rust en ruimte

Het grootste voordeel van de minimalistische kantoorinrichting is de rust en ruimte die je creëert met  deze stijl. De basis is vaak de kleur wit. Dankzij deze goede basis heb je de mogelijkheid om met  accentkleuren te werken. Je kunt de nadruk op bepaalde elementen binnen je interieur leggen. Voer  je dit goed door, dan creëer je een luxe en rustige uitstraling. 

Welk materiaal kies je voor een minimalistische kantoorinrichting

Ga voor natuurlijke materialen, dit werkt het beste. Maak gebruik van bijvoorbeeld een houten vloer of houten bureaus. Zorg voor consistentie wat betreft materialen: zo blijft het eenvoudig en minimalistisch. 

Minimalistische kantoorinrichtingen door Havic

SKPO Eindhoven 

Werkplekken, diverse vergaderruimtes, overlegplekken en de kantine hebben wij mogen inrichten. Om een speelse, volwassen en strakke uitstraling te kunnen realiseren hebben we witte kantoormeubelen  toegevoegd. De witte basis met felle accentkleuren in de vorm van vergaderstoelen.

 

Hulp nodig bij je minimalistische kantoorinrichting?

Als het goed is weet je nu een stuk meer over de minimalistische interieurstijl. Je kent de voordelen  en je weet welke materialen je het beste kunt gebruiken. Onze tekenaars helpen je graag met het ontwerpen van een gratis 3D interieurplan. Kom eens langs bij een van onze showrooms en laat je  adviseren door onze adviseurs.