Minimalistische kantoorinrichting

Kantoorinrichting inspiratie

Ben jij meer van ‘less is more’? Dan is de minimalistische kantoorinrichting de interieurstijl voor jou. In ons portfolio hebben wij een aantal klanten kunnen voorzien van deze rustige uitstraling. Wit is in veel gevallen de basis, daarmee leg je namelijk focus op bepaalde elementen die je belangrijk vindt. Minimalistisch is saai? Integendeel! In dit artikel lees je de voordelen van een minimalistisch interieur, de eigenschappen en de beste materiaalkeuze.

Rust en ruimte

Het grootste voordeel van de minimalistische kantoorinrichting is de rust en ruimte die je creëert met deze stijl. De basis is vaak de kleur wit. Dankzij deze goede basis heb je de mogelijkheid om met accentkleuren te werken. Je kunt de nadruk op bepaalde elementen binnen je interieur leggen. Voer je dit goed door, dan creëer je een luxe en rustige uitstraling.

Welk materiaal kies je voor een minimalistische kantoorinrichting

Ga voor natuurlijke materialen, dit werkt het beste. Maak gebruik van bijvoorbeeld een houten vloer of houten bureaus. Zorg voor consistentie wat betreft materialen: zo blijft het eenvoudig en minimalistisch.

Minimalistische kantoorinrichtingen door Havic

minimalistische kantoorinrichting Havic Kantoormeubelen

SKPO Eindhoven

Werkplekken, diverse vergaderruimtes, overlegplekken en de kantine hebben wij mogen inrichten. Om een speelse, volwassen en strakke uitstraling te kunnen realiseren hebben we witte kantoormeubelen toegevoegd. De witte basis met felle accentkleuren in de vorm van vergaderstoelen.

Bartafel in minimalistisch kantoorinrichting

Hulp nodig bij je minimalistische kantoorinrichting?

Als het goed is weet je nu een stuk meer over de minimalistische interieurstijl. Je kent de voordelen en je weet welke materialen je het beste kunt gebruiken. Onze tekenaars helpen je graag met het ontwerpen van een gratis 3D interieurplan. Kom eens langs bij een van onze showrooms en laat je adviseren door onze adviseurs.