Ontvangst

Ontvangstmeubilair van topkwaliteit

Design ontvangstmeubilair voor uw kantoor, bedrijf, praktijk, KMO,…

 • Ontvangstmeubilair dat perfect bij uw bedrijf past?
 • Design zitmeubelen in allerlei maten en uitvoeringen?
 • Ontvangstbalies met bijhorende verlichting
 • En dat alles tegen scherpe prijzen?
 • Havic Kantoormeubelen is uw specialist in design ontvangstmeubilair!

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontdek onze producten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontvangstmeubelen in allerlei maten en uitvoeringen

 • In onze ruime collectie kantoormeubelen vindt u ook een heel assortiment ontvangstmeubelen. Geen enkele ontvangstruimte of receptie is identiek. Daarom bieden wij design ontvangstmeubelen aan in allerlei maten en uitvoeringen. Met ons stijlvol ontvangstmeubilair geeft u uw receptie de uitstraling die ze verdient. In ons assortiment vindt u zelfs ontvangstmeubilair met verlichting. Zo versterkt u nog meer uw unieke uitstraling.

Ontvangstmeubilair: het visitekaartje van uw organisatie

 • Uw design ontvangstbalie en uw andere ontvangstmeubelen zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Uw receptie met uw ontvangstmeubelen is het eerste wat uw bezoeker opvalt. En het is de eerste indruk die telt! Daarom is uw receptiebalie een van de belangrijkste kantoormeubelen binnen uw organisatie.

Comfortabele zitmeubelen in uw receptie

 • Als uw bezoek moet wachten, is het fijn als ze even kunnen wegzakken in een comfortabele zetel of een gemakkelijke stoel. Onze ontvangst zitmeubelen – stoelen en zitbanken – geven uw bezoeker het gevoel dat hij of zij welkom is. En een warme ontvangst, daar doet u iedereen een plezier mee. Uw bezoeker kan even op adem komen, even relaxen en wat lezen of surfen op internet. De design ontvangstmeubelen van Havic geven u en uw bezoeker altijd een fijn gevoel.

Design ontvangstmeubelen in alle vormen en maten

 • Havic heeft een ruim assortiment ontvangstmeubelen in allerlei maten, vormen en kleuren. Wij hebben beslist het design ontvangstmeubel in ons gamma dat perfect past bij het interieur en de inrichting van uw ontvangstruimte. En ook afmetingen zijn bij Havic Kantoormeubelen geen probleem: wij bieden ontvangstmeubels aan in allerlei maten en groottes.

Design ontvangstmeubelen met uitstraling!

 • Uw smaak, stijl en voorkeur bepaalt hoe uw ontvangstmeubelen eruit zien. Bij Havic maken we van uw ontvangstruimte een echte eyecatcher. Met speelse motieven en fijne details maken we van uw ontvangstbalie een juweel. We hebben ook verschillende design ontvangstmeubelen met ingebouwde ledverlichting in ons assortiment. Hiermee staat uw ontvangstbalie wel echt in de kijker.

Zitmeubelen voor uw receptie in verschillende stoffen en kleuren

 • Onze zitmeubelen voor uw receptie of ontvangstruimte kunt u ook in heel wat verschillende stoffen en kleuren krijgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een design ontvangstbank bekleed met leder in zwart, wit, rood of wat voor kleur ook? Zo creëert u een chique en zakelijke sfeer in uw ontvangstruimte. Liever een wat speelsere uitstraling voor uw ontvangstruimte? Dan kiest u bijvoorbeeld voor design ontvangstmeubels in verschillende felle kleuren. U kunt uw ontvangstmeubel ook perfect aanpassen aan de kleuren van uw logo en huisstijl. Of kies voor iets compleet anders dat uw bezoekers versteld doet staan.

 • Uw ontvangstruimte aangenaam inrichten met knap ontvangstmeubilair? Neus lekker rond in onze webshop
 • Graag persoonlijk advies op maat van uw receptie? Maak nu een afspraak in één van onze showrooms! Of bel 014 454 619!

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +32 (0)14 - 454 619