Opbergen

Ondanks de digitalisatieslag welke veel organisaties reeds door hebben gevoerd, is er vaak toch nog behoefte aan wat opbergmogelijkheden op kantoor. Havic heeft een passende oplossing voor elke specifieke wens. Of het nu gaat om een fraaie akoestische schuifdeurkast welke tevens als scheiding in het kantoor dient, of om een ondiepe kast welke extra ruimte bespaart in het kleinste kantoor. Naast een ruime collectie van design kantoormeubilair biedt Havic u ook vele mogelijkheden wat betreft het opbergen van uw spullen. Vindt u op onze site niet wat u zoekt? Grote kans dat wij het wel kunnen leveren. Het assortiment op onze website is slechts een beperkt deel van onze gehele collectie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontdek onze producten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Opbergmeubelen in eindeloos veel combinaties

De draaideurkasten serie van Havic is geheel naar eigen wens te combineren. Zo is elk afzonderlijk element in de door u gewenste kleurstelling leverbaar. Houtdecors, hoogglans witte kasten, glazen deuren en zelfs echt houtfineer: het is allemaal te combineren tot de door u gewenst configuratie. Daarnaast heeft Havic ook een passende oplossing wanneer u op zoek bent naar een schuifdeurkast, roldeurkast of een ladeblok.

Opbergmeubelen mogen gezien worden

Zorg ervoor dat uw design opbergmeubelen gezien mogen worden. Havic heeft kasten welke perfect passen bij de bureaus, vergadertafels en al uw andere design kantoormeubelen. Het is mogelijk om gezamelijk een voorstel uit te werken dat perfect aan uw wensen voldoet. Wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze showrooms.

Havic zoekt wereldwijd naar producenten die mooie en kwalitatief hoogwaardige producten produceren tegen een concurrerende prijs. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald voor uw opbergmeubelen.

Niet de opbergmogelijkheden gevonden die u zoekt? Maak gerust een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +32 (0)14 - 454 619