Thuiswerkplek

Thuiswerkplek

Als werkgever ben je verplicht om je medewerkers ook thuis van een ergonomische werkplek te voorzien. Met de aanscherping van de maatregelen van het RIVM omtrent COVID-19 wordt thuiswerken de nieuwe norm. Een betaalbare én ergonomische thuiswerkplek mag dus niet ontbreken. In ons assortiment kantoormeubelen vind je veel verschillende ergonomische (zit/sta) bureaus en ergonomische bureaustoelen welke geheel naar wens én smaak configureerbaar zijn. Voor vrijblijvend advies of een offerte op maat (voor jouzelf of zelfs voor al je medewerkers) kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om onderstaande producten direct te bestellen. Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Alle prijzen zijn exclusief btw en inclusief levering en montage (zelfs op zolder). Uiteraard vindt de levering en montage van de kantoormeubelen plaats met in achtneming van de maatregelen en richtlijnen van het RIVM. 

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een ergonomische thuiswerkplek inrichten voor jouw medewerkers

We werken allemaal steeds vaker vanuit huis. Helaas wordt daarbij de ergonomie nog wel eens vergeten. Er wordt bijvoorbeeld gewoon aan de keukentafel gewerkt, wat je houding natuurlijk geen goed doet. Het is dus echt van belang dat je jouw medewerkers van ergonomisch verantwoorde thuiswerkplekken voorziet. Een goede, instelbare bureaustoel en een in hoogte verstelbaar bureau zijn hierbij onmisbaar. Laat het inrichten van die ergonomische thuiswerkplek maar beginnen!

Een ergonomische bureaustoel

In ons assortiment kantoormeubelen zijn diverse ergonomische bureaustoelen verkrijgbaar. Onze bureaustoelen zijn geheel naar wens configureerbaar en zorgen ervoor dat je een gezonde werkhouding aanneemt en dus productiever te werk kunt gaan. Hoe stel je een bureaustoel nou op de juiste wijze in? Dat kun je terugvinden in onze blog.

Een ergonomisch (zit/sta) bureau

Bij het inrichten van een ergonomische thuiswerkplek hoort natuurlijk ook een goed verstelbaar bureau. Afwisselend staand en zittend werken is goed voor je werkhouding en zorgt ervoor dat je ook thuis een dynamische werkplek creëert. Je kunt dus ook thuis ervoor zorgen dat je professioneel en ergonomisch verantwoord je werk doet. Onze ergonomische bureaus zijn er in vele varianten en verschillende functies. Bepaal zelf het formaat, de kleur en het materiaal van het bureau. Zo kies je zelf de perfecte combinatie die past bij jou thuis. 

Wil je meer informatie over het ergonomisch inrichten van thuiswerkplekken?

Wil jij jouw medewerkers van ergonomisch verantwoorde thuiswerkplekken voorzien? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en onze adviseurs helpen je graag verder!

Onze Klanten

EU
VidaXL
Opel
Mediamarkt
Hiswa
Whirlpool
US Air
Mitsubishi
Friesland Campina
Raben
Bas Trucks
Plantlab
De Heus
Albert Heijn
Jumbo
Vos
Kampert
Hertog Jan
Arrow
Ebusco
WD 40
ISS Facility Services
Center Parcs
InShared
Handelsbanken
Nato