Op zoek naar een unieke Kantoorinrichting?

 

Vergaderruimte bij Van den Bosch

Populaire producten

Vergaderruimte bij Vida XL

 

Kantoorinrichting is tegenwoordig meer dan alleen het plaatsen van meubilair. De inrichting moet passen bij de identiteit van het bedrijf en medewerkers moeten zich prettig voelen in de nieuwe werk

omgeving. Ook moet het meubilair flexibel en toekomstbestendig zijn, zodat er gemakkelijk ingespeeld kan worden op ontwikkelingen in de organisatie. Verder moet er rekening worden gehouden met wensen op het gebied van ergonomie en het nieuwe werken.

Advies over uw kantoorinrichting

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen over kantoorinrichting. Onze ervaren adviseurs spreken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek samen met u door wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Vervolgens wordt de gewenste inrichting  gevisualiseerd, zodat u een zo goed mogelijk beeld krijgt van het eindresultaat.

Vergaderruimte met statafel

 

Complete inrichting van uw kantoor

Havic is expert op het gebied van complete kantoorinrichting. Naast het meubilair voor uw kantoor, kunnen wij ook zorgen voor de verlichting, wand-, vloer- en raambekleding. Hiermee geeft u nóg meer uw eigen sfeer aan de ruimte en ronden we de inrichting van uw kantoor tot in de puntjes af.

 

 

 

Wilt u graag meer weten?

Havic verzorgt al meer dan 10 jaar professionele kantoorinrichtingen. Ter inspiratie kunt u alvast een kijkje nemen tussen onze referentieprojecten. Wij zijn u graag van dienst met onze kennis en vakmanschap. Maak een afspraak in onze showroom in Breendonk of neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
 
 

Kantoorinrichting tekening  Kantoorinrichting visual   Kantoorinrichting resultaat

1. Tekening

2. Visual 

3. Resultaat