Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

De schuifdeurkast is de perfecte sfeermaker in elk kantoor en de design schuifdeurkasten van Havic zijn daarnaast multifunctioneel. Dit komt mede door de combinatie van opbergmogelijkheden en het akoestisch effect dat sommige schuifdeurkasten met zich meebrengen. Een designvolle schuifdeurkast complimenteert de rest van de kantoorinrichting. De kleur van de kast is samen te stellen aan de hand van uw andere design kantoor meubelen. Benieuwd naar de collectie schuifdeurkasten die wij u kunnen aanbieden? Laat u inspireren op onze webshop, neem een kijkje bij onze referentieprojecten of maak even een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Maya schuifdeurkast

Vanaf € 484,- Excl. BTW

Vanaf € 484,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design schuifdeurkasten van Havic

De schuifdeurkasten van Havic zijn vaak van metaal maar dat betekent niet dat ze saai of minder sfeerbepalend zijn. De design schuifdeurkasten hebben een motief waardoor er een mooi beeld in uw kantoorruimte gecreëerd wordt en daarnaast zorgen deze motieven voor een betere akoestiek van de ruimte. Welke kleur of formaat u ook zoekt, binnen onze ruime collectie schuifdeurkasten is er ontelbaar veel mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een witte kast voor een cleane look in uw kantoor. Een zwarte schuifdeurkast zorgt voor een stukje statigheid binnen uw werkplek of die van uw collega’s. Welke kleur of formaat schuifdeurkast u ook kiest, zorg ervoor dat het past bij de wensen van u, uw collega’s en die van uw organisatie.

Schuifdeurkasten zorgen voor een optimale akoestiek

Schuifdeurkasten worden, zoals de naam al doet vermoeden, geopend met een schuifdeur. Hierdoor kunt u makkelijk uw spullen opbergen en er weer uit kunt pakken. De design schuifdeurkasten uit ons assortiment zijn te bestellen in allerlei formaten, kleuren en materialen. De adviseurs van Havic helpen u graag met het maken van uw keuze. Neem daarvoor gerust even contact met ons op. Naast het gewenste formaat en de kleur is er nog een groot voordeel wat de schuifdeurkasten van Havic met zich meebrengen. Er zit namelijk  akoestisch schuim in de deuren waardoor er een perfecte akoestiek wordt gecreëerd in uw kantoor, vergaderruimte of directiekamer. Hierdoor kan er op een prettige manier vergaderd worden en heeft u ook geen last van luid bellende collega’s. Goede akoestiek, perfecte afwerking en kleur naar keuze komen samen in onze collectie design schuifdeurkasten.

Niet de schuifdeurkast gevonden die u zoekt? Neem een kijkje bij onze referentieprojecten of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +32 (0)14 - 454 619