Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 
Roldeurkasten

Roldeurkasten

Roldeurkasten

De roldeurkast is net als de draaideurkast ontwikkeld om op een veilige en opgeruimde manier uw spullen op te slaan. Het grote verschil is dat de roldeurkasten geen openslaande deurtjes hebben, de draaideurkast wel. Daarom is roldeurkast een prima oplossing wanneer u minder ruimte hebt en dus niet zit te wachten op deurtjes die open slaan tegen uw design kantoormeubelen. Benieuwd naar de collectie roldeurkasten en andere opbergingsmogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Laat u inspireren op onze webshop, neem een kijkje in ons online inspiratieboek of maak even een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
BR roldeurkast

Vanaf € 295,- Excl. BTW

Vanaf € 295,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Roldeurkasten van Havic

In ons ruime assortiment opbergingsmogelijkheden vindt u ook diverse roldeurkasten. De roldeurkast is een combinatie van verschillende opbergkasten. Net als de draaideurkast is de roldeurkast bepalend voor de sfeer van uw thuiswerkplek of kantoor. De legborden in de roldeurkast kunnen op iedere gewenste hoogte worden opgehangen. Het grote verschil is dat de kunststof deurtjes in de roldeurkast verdwijnen waardoor u geen last heeft van openslaande deuren. Daarnaast heeft de roldeurkast ook eigenschappen van de hangmappenkast. De haakjes van de hangmappen kunnen namelijk onder de verstelbare legborden bevestigd worden. Wanneer u de hangmappen vaker gebruikt bestaat er ook de mogelijkheid om een uittrekframe in de roldeurkast te plaatsen. Dit frame kunt u uit de kantoorkast trekken zodat u uw documenten makkelijker kan archiveren.

Roldeurkasten nemen weinig ruimte in beslag

Roldeurkasten zijn handig in gebruik wanneer u wat minder kantoorruimte heeft. Natuurlijk past de roldeurkast ook wanneer u zeeën van ruimte heeft binnen de werkplek van u en uw collega’s. Zoals gezegd bespaart u een heleboel ruimte doordat de roldeurkast geen opslaande deurtjes heeft. Ook kunt u kiezen uit verschillende hoogtes van dit opbergmeubel. Hoe hoog uw nieuwe roldeurkast is, hoe meer legborden erbij geleverd worden. Bij het bepalen van de juiste hoogte, diepte en breedte van uw nieuwe kast moet u letten op de opbergruimte die u zoekt of in de toekomst nodig heeft. Welk formaat of kleur roldeurkast u ook kiest, de design roldeurkasten van Havic staan garant voor kwaliteit en uitstraling.

Niet de roldeurkast gevonden die u zoekt? Neem een kijkje in ons online inspiratieboek of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Topkwaliteit design kantoormeubelen Kantoorinrichting van A tot Z Scherpe prijzen 5 jaar garantie