Onthaalbalies

Onthaalbalies

Onthaalbalies

Receptiebalies van topkwaliteit

Design ontvangstbalie voor uw kantoor, bedrijf, praktijk, KMO,…

 • Receptiebalie die perfect bij uw bedrijf past? 
 • Design ontvangstbalies in allerlei maten en uitvoeringen?
 • Ontvangstbalies met bijhorende verlichting?
 • En dat alles tegen scherpe prijzen?
 • Havic Kantoormeubelen is uw specialist in kantoorinrichting met design receptiebalies en ontvangstbalies!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
E-leds receptiebalie
Vanaf € 2468,- Excl. BTW
Vanaf € 2468,- Excl. BTW
Bako receptiebalie
Vanaf € 2229,- Excl. BTW
Vanaf € 2229,- Excl. BTW
Kubo receptiebalie

Vanaf € 1012,- Excl. BTW

Vanaf € 1012,- Excl. BTW

Kubo receptiebalie (wit hoogglans top)

Vanaf € 1083,- Excl. BTW

Fore receptiebalie
Vanaf € 2622,- Excl. BTW
Vanaf € 2622,- Excl. BTW
Bubble receptiebalie
Vanaf € 2275,- Excl. BTW
Vanaf € 2275,- Excl. BTW
Line receptiebalie
Vanaf € 1818,- Excl. BTW
Vanaf € 1818,- Excl. BTW
Golf receptiebalie
Vanaf € 3098,- Excl. BTW
Vanaf € 3098,- Excl. BTW
Torro receptiebalie met verlichting

Vanaf € 1398,- Excl. BTW

Giz-Gaz receptiebalie

Vanaf € 4805,- Excl. BTW

Valley receptiebalie

Vanaf € 2828,- Excl. BTW

Vanaf € 2828,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Receptiebalie die perfect bij uw bedrijf past

 • Met uw receptiebalie heet u uw bezoek hartelijk welkom. En uw receptiebalie bepaalt ook mee de sfeer in uw ontvangstruimte. Bij Havic kantoormeubelen vindt u een receptiebalie in de vorm, uitvoering en kleur die u wilt, die perfect past bij uw bedrijf. Of u nu een kantoor runt, een artsenpraktijk hebt, een advocatenbureau, een tandartspraktijk, een boekhoudkantoor, of een productiebedrijf.
 • Een ontvangstbalie met ingebouwde verlichting? Volop keuze in ons ruim assortiment. Wat voor onthaalbalie u ook kiest, bij Havic kantoormeubelen zit u goed. Met een van onze smaakvolle receptiebalies ontvangt u uw bezoek in stijl.

Ontvangstbalies: voor een goede eerste indruk

 • Uw receptiebalie is heel bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Want het is de eerste indruk die telt! Daarom is een stijlvolle ontvangstbalie één van de belangrijkste kantoormeubelen binnen uw organisatie. Dit ontvangstmeubel is het eerste wat uw bezoeker ziet als hij/zij binnenkomt. Heet uw bezoek welkom en laat onmiddellijk zien waar uw bedrijf voor staat!

Maak uw ontvangstruimte compleet met uw receptiebalie en knus zitmeubilair

 • Uw design onthaalbalie combineren met een mooie salontafels of bijzettafels van Havic? En met bijpassende zitbanken of zeteltjes? Bij Havic vindt u ook een ruim assortiment zitmeubilair, zeteltjes, zitbanken en bijzettafels. Als u de stijl van uw receptiebalie en uw zitmeubilair afstemt op het interieur en de inrichting van uw receptieruimte, dan zit u beslist goed!

Kies een ontvangstbalie die bij u past!

 • Uw receptie weerspiegelt de visie, de missie, het verhaal van uw organisatie. Kies daarom een knappe receptiebalie en bijhorende zitmeubelen die bij uw bedrijf passen. Houdt u van een moderne look & feel? Ga dan voor een strakke design onthaalbalie. Is uw ontvangstruimte eerder klassiek of tijdloos? Pik er dan een klassieker model uit. Weet u niet goed waar in uw ruimte uw ontvangstmeubelen het best tot hun recht komen? Wij denken graag met u mee over de beste plaatsing, de afmetingen en de stijl. Maak nu een afspraak in één van onze showrooms en wij helpen u snel verder.

Design onthaalbalies met verlichting

 • De design onthaalbalies van Havic zijn verkrijgbaar in heel wat maten, vormen en kleuren. Graag een onthaalbalie met verlichting? Ook dat kan bij Havic Kantoormeubelen. De witte ledverlichting laat uw onthaalbalie echt stralen. Uw receptieruimte wordt zo een ware blikvanger voor uw bezoekers!

 • Een klassevolle receptiebalie? Met bijhorende zitmeubelen en zetels? Richt uw receptieruimte in zoals u het wilt! Neus alvast rustig rond in onze webshop.
 • Graag persoonlijk advies op maat van uw project? Maak nu een afspraak in één van onze showrooms! Of bel 014 454 619!

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +32 (0)14 - 454 619