ergonomische bureaustoel

 

Ergonomische bureaustoel

Wij vertellen u graag meer over het belang van een ergonomische bureaustoel en laten u ons uitgebreide aanbod zien. We leveren de stoelen gratis bij uw organisatie of bij u thuis. Ook komt er een monteur mee die de stoel in elkaar monteert zonder dat daar extra kosten bij komen. Verhoog de productiviteit op uw werk en kies voor een stoel die perfect aansluit bij uw lichaamshouding.

Kenmerken van een ergonomische bureaustoel

Onze ergonomische bureaustoelen zijn uitgerust met de volgende eigenschappen:

  • Verstelbare zithoogte
  • Verstelbare zitdiepte
  • Gewichtsregeling rugleuning
  • Synchroontechniek
  • Verstelbare armleggers in hoogte en diepte

 

Door zowel de verstelbaar zithoogte als de zitdiepte, is het mogelijk om de stoel speciaal voor u in te stellen. Op deze manier verbetert u de basis van uw lichaamshouding. Met de synchroontechniek wordt uw lichaam optimaal ondersteund in elke zitpositie. Daarnaast verlicht het de wisseling van verschillende zithoudingen. Het zorgt ervoor dat naast de rug van de stoel, ook de zitting meebeweegt. Uw rug is hierbij dus in elke houding goed ondersteund.

Wat levert het op?

Het belangrijkste wat een ergonomische bureaustoel oplevert is een goede zit- en lichaamshouding. Dit resulteert in een aantal voordelen. U kunt gezond en comfortabel zitten zonder dat u ergens last van heeft. U voorkomt rug-, nek of andere klachten en daarmee verhoogt u de productiviteit. Naast dat het goed is voor uw gezondheid, levert het u ook een productievere dag op.

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Wilt u een ergonomische bureaustoel bestellen? Dat kan heel gemakkelijk online in onze webshop. Bij elke stoel vindt u duidelijk alle specificaties, zodat u precies kunt zien op welke manieren de stoel is te verstellen. U weet nu wat zo’n comfortabele stoel oplevert voor uw gezondheid en uw productiviteit en daarom raden we u aan ons aanbod eens te bekijken. Ook bent u altijd welkom voor een bezoekje aan onze showroom.