bureaumeubilair


Bureaumeubilair

Zoekt u bureaumeubilair voor het indelen van uw werkplek? Onze stoelen en bureaus zijn geschikt voor verschillende wensen en behoeften. Zowel voor grote organisaties als voor een thuiswerkplek kunt u dus goed bij ons terecht. Laat u inspireren door al onze mooie bureaustoelen en bureaus of kom langs in onze showroom om het meubilair in het echt te komen bekijken.

Ons aanbod

In ons aanbod bieden we u veel keuzes:

  • Bureaus en bureaustoelen
  • Verschillende kleuren
  • Diverse stoffen
  • In hoogte verstelbaar
     

Door deze vele keuzes kunt u altijd terecht voor bureaumeubilair dat goed bij uw wensen en eisen past. Aan de linkerkant in onze webshop kunt u deze voorkeuren heel eenvoudig selecteren. Bent u op zoek naar een bureau of een bureaustoel? Welke kleur heeft uw voorkeur? En wilt u een stoel van stof, leder of van een andere stoffering? U kunt bij ons zelfs kiezen voor bureaus die in hoogte verstelbaar zijn.

Ergonomische bureaumeubelen

Wij vinden het belangrijk om onze klanten ergonomisch bureaumeubilair te leveren. Daarom zijn onze ergonomische bureaus handmatig en elektrisch te verstellen. U kunt ze dus zelf hoger of lager maken. De kans op lichamelijke klachten wordt hierdoor minder, omdat u in een goede houding op een prettige manier aan het werk bent. Deze ergonomische houding resulteert in een productievere werkdag.

                                        

Maak een afspraak in onze showroom

Vindt u het prettig om het bureau of de bureaustoel wel even in het echt uit te proberen? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms in Nederland of België. Deze showrooms zijn namelijk gevestigd in Veghel, Gouda en Breendonk. Maak gerust een afspraak om langs te komen.

Bureaumeubilair bestellen

Ons bureaumeubilair leveren we direct vanuit de fabriek en u ervaart bij ons bovendien een aantal andere voordelen. Zo zijn er meer dan 300 artikelen direct uit voorraad leverbaar en dat resulteert in een snelle levertijd. Daarnaast betaalt u geen verzendkosten en monteren we het meubel gratis voor u. Bekijk ons aanbod en plaats uw bestelling online.