Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 

Gratis levering & montage Standaard 5 jaar garantie

Directiebureau Planet - ringpoot (hoogglans)

Vanaf € 2380,- Excl. BTW

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00
Excl. BTW

Beschikbaarheid: 2-4 weken levertijd

Met dit product zijn onderstaande projecten gerealiseerd

De producten die voor dit project gebruikt zijn:

Naast deze uitvoering hebben wij ook in deze serie:
Planet bureau met wangpoot met hoogglans aanbouwkast
Planet bureau met ringpoot met aanbouwkast in houtdecor
Planet bureau met wangoot in een houtdecor

Tevens is de complete Planet serie ook leverbaar in echt houtfineer, met glazen werkblad en met lederen werkblad. Neem voor meer informatie contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.


De Planet serie is een zeer uitgebreide collectie bestaande uit directiebureaus, vergadertafels, kasten en andere opbergmogelijkheden en accessoires . Deze Italiaanse designserie is onderdeel van een nog grotere collectie kantoormeubelen welke allen in een soortgelijk uitstraling geleverd kunnen worden.


Indien gewenst kunnen ook bijpassende werkplekken en receptiebalies geleverd worden zodat uw bedrijf één uniforme uitstraling heeft.


Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op. Onze interieurspecialisten helpen u graag met het uitwerken van een compleet inrichtingsvoorstel voor uw directiekantoor of het hele kantoor. Kijk voor inspiratie en een overzicht van eerder gerealiseerde projecten op onze referentiepagina. 

Directiebureau Planet - ringpoot (hoogglans)

Topkwaliteit design kantoormeubelen Kantoorinrichting van A tot Z Scherpe prijzen 5 jaar garantie