Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 

Vrijblijvend interieurplan

Vrijblijvend interieurplan

Wilt u een gesprek inplannen met één van onze adviseurs?

Na het invullen van onderstaand contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een adviesgesprek.

*Deze velden zijn verplicht

Bij Havic nemen wij u graag mee op reis, met als eindbestemming het perfecte interieur voor úw kantoor.

De reis begint met een adviesgesprek met één van onze adviseurs. Deze adviseur blijft gedurende het hele traject uw vaste contactpersoon, zodat de afstemming altijd soepel verloopt. Het adviesgesprek kan plaatsvinden in één van onze showrooms, zodat u ons assortiment kunt bekijken én uitproberen. Maar het gesprek kan ook gepland worden bij u op locatie. Onze adviseur krijgt dan alvast een goed beeld van de in te richten ruimte(s). Er wordt goed geluisterd naar uw eigen ideeën, zodat we het interieurplan goed bij uw specifieke wensen kunnen laten aansluiten. 

Naar aanleiding van uw wensen en de opties die tijdens het adviesgesprek besproken zijn, stelt onze adviseur een interieurplan op. Hierin komt concreet aan de orde welk meubilair, welke kleuren en materialen er gebruikt kunnen worden. Om de projectinrichting compleet te maken kunnen we op uw verzoek ook zaken als wand-, vloer- en raambekleding in het plan opnemen. Ook met aspecten als akoestiek en verlichting zal rekening worden gehouden. Om u een goed beeld te geven van het beoogde eindresultaat, wordt er in het plan ook een 3D tekening opgenomen.

In de volgende fase zult u intensief contact hebben met onze adviseur om het project te bespreken en tot in de puntjes uit te werken. Als u besluit de opdracht bij ons neer te leggen, gaat ons commerciële team aan de slag om de order te verwerken. Zodra we alles compleet hebben, komen onze ervaren monteurs in actie voor de levering en montage. Zij gaan pas naar juis als de hele projectinrichting naar volle tevredenheid is afgerond. 

        

Contactgegevens

 • Filiaal Breendonk
  +32 (0)14 - 454 619

 • Filiaal Amsterdam (Nederland)
  +31 (0)20 - 244 18 52

 • Filiaal Gouda (Nederland)
  +31 (0)182 - 700 651

 • Filiaal Hilversum (Nederland)
  +31 (0)35 - 20 315 45

 • Filiaal Veghel (Nederland)
  +31 (0)413 - 370 370

 • Offerte aanvragen?
  +31 (0)413 - 370 370

Bel mij terug

Topkwaliteit design kantoormeubelen Kantoorinrichting van A tot Z Scherpe prijzen 5 jaar garantie