Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 

Gratis levering & montage Standaard 5 jaar garantie

Auck vergaderstoel (spinpoot)

Vanaf € 530,- Excl. BTW

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00
Excl. BTW

Beschikbaarheid: 2-4 weken levertijd

 
De Auck vergaderstoel is standaard uitgerust met:
 
- Return mechaniek (de stoel draait terug naar oorspronkelijke stand)

Met dit product zijn onderstaande projecten gerealiseerd

De producten die voor dit project gebruikt zijn:

De Auck vergaderstoel zorgt voor de perfecte uitstaling in uw vergader- of ontvangstruimte. U kunt deze multifunctionele vergaderstoel ook aan uw directiebureau zetten om hierop uw gasten te ontvangen. De Auck vergaderstoel is niet alleen functioneel door het diverse scala aan onderstellen maar ook door de vele uitvoeringen waarin deze vergaderstoel leverbaar is.


De Auck vergaderstoel is naast een sledepoot en een verrijdbaar onderstel ook te bestellen met een spinpoot onderstel. Dit onderstel zorgt niet alleen voor een stukje hoogstaand design die deze vergaderstoel naar een hoger niveau tilt.


Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor het geschikte onderstel kunt u zich vergapen aan de vele keuzes van materialen en kleuren. De Auck vergaderstoel is te verkrijgen in volledig bespannen mesh. Deze Auck vergaderstoel mesh heeft dezelfde functies maar biedt een compleet andere uitstraling. Deze multifunctionele vergaderstoel is ook leverbaar in leder, kunstleder, stof en in het chique silk. De keuze voor de juiste kleur van deze vergaderstoel is afhankelijk van smaak en de andere meubels in uw vergader-, ontvangstruimte of directiekantoor. Kies bijvoorbeeld voor moderne rode kleuren in leder of kunstleder. Of geef uw vergaderstoel een organische uitstraling door de stoel te bekleden in de kleuren lever of mos groen. We helpen u graag verder met het maken van de materiaal- of kleurkeuze van dit superieure vergadermeubel.

Auck vergaderstoel (spinpoot)

Topkwaliteit design kantoormeubelen Kantoorinrichting van A tot Z Scherpe prijzen 5 jaar garantie