Gratis levering & montage Standaard 5 jaar garantie

Auck directiestoel mesh

€ 653,- Excl. BTW

Prijs zoals geconfigureerd: € 653,00
Excl. BTW

Beschikbaarheid: 2-4 weken levertijd


De Auck directiestoel mesh is standaard uitgerust met:
- Verstelbare zithoogte
- Kantelmechaniek
- Gewichtsregeling rugleuning
- Mesh bespanning
- Ø 50 mm wielen 

De producten die voor dit project gebruikt zijn:

De Auck directiestoel mesh is een stijlvol ontworpen directiestoel die functionaliteit en uitstraling biedt aan uw directiekantoor. Deze met mesh bespannen directiestoel is ontworpen om in gebruik te worden genomen door de managers en leidinggevende van de organisatie. De Auck directiestoel is verkrijgbaar in verschillende uitvoering die ervoor zorgen dat deze mesh directiestoel zich aanpast op de inrichting van elke directiekantoor en daarnaast heerlijk zit.


De keuze voor het materiaal is al voor u gemaakt. De Auck directiestoel mesh is compleet bespannen in mesh van de hoogste kwaliteit. De verschillende kleuren geven de ruimte om uw directiekantoor warm, strak of design gevoelig in te richten. De Auck directiestoel is ook verkrijgbaar in het leder, kunstleder, stof en silk. Deze materialen zijn leverbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld een klassiek design door deze directiestoel door te bekleden in leder cognac. Creëer warmte in uw directiekantoor door de stoel geheel in stof te bestellen in de kleuren bordeaux, rood of marine blauw. Bekijk hiervoor de Auck directiestoel en kies het materiaal en de kleur die bij u en uw directiekantoor past. Beide directiestoelen zijn voorzien van luxueuze elementen als aluminium armleggers en een hoogte verstelbare gasveer. Hierdoor kunt u de Auck directiestoel aanpassen op uw eigen wensen en behoefte.


Heeft u vragen over deze luxe uitgevoerde mesh directiestoel of bent u benieuwd naar vergelijkbare directiemeubelen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak in één van onze showrooms. 

Auck directiestoel mesh (verrijdbaar)

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +32 (0)14 - 454 619