Zwolle

Uw kantoor in Zwolle (opnieuw) inrichten? Dan is Havic Kantoormeubelen uw ervaren en professionele partner. Door onze rechtstreekse samenwerking met meubelproducenten, kunnen wij u scherpe tarieven bieden. Bekijk al onze producten en prijzen in de webshop. Of maak een afspraak in één van onze showrooms om het meubilair zelf te zien én uit te proberen.

Kantoormeubelen Zwolle Levering kantoormeubelen Zwolle
 

Waar moet u op letten bij de keuze voor kantoormeubilair?

Bij Havic adviseren we u graag bij uw keuze voor kantoormeubilair of (volledige) projectinrichting. Maar waar letten we dan eigenlijk op? Een goed advies neemt alle relevante aspecten van een succesvolle inrichting van uw kantoor mee. Zo kijken we onder andere naar ergonomie, uitstraling, functionaliteit, looproute binnen uw pand én meer. Samen met u regelen we uw kantoorinrichting van A tot Z. Of misschien heeft u alleen behoefte aan een paar ergonomische kantoorstoelen of een zit sta bureau? Ook dan bent u bij Havic aan het juiste adres!

Uw kantoormeubelen snel & gratis geleverd in Zwolle en omgeving

Havic heeft vestigingen in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (België). Bent u gevestigd in Zwolle of omgeving en heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Wij komen graag naar de regio Zwolle om de mogelijkheden voor uw kantoor door te spreken! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms! Bovendien komen onze vakkundige monteurs graag bij u op locatie voor de kosteloze levering en installatie van het bestelde kantoormeubilair. Plan een afspraak met één van onze adviseurs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ergonomische bureautafels en -stoelen in Zwolle

We doen steeds meer zittend werk. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat we dit gezond en veilig doen. Ergonomisch verantwoord kantoormeubilair speelt hierbij een belangrijke rol. Havic levert ergonomische kantoormeubelen in zowel Zwolle als de rest van Nederland en België. Van ergonomische bureaustoelen tot zit sta bureaus: we leveren graag een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid en het welbevinden van uw medewerkers.

Design en uitstraling

Niet alleen ergonomie is belangrijk bij uw keuze voor kantoormeubilair. Ook uitstraling en sfeer spelen een grote rol. Uw kantoor is immers uw visitekaartje: het bepaalt voor een deel uw imago naar bezoekers en gasten van uw pand. Dan wilt u uiteraard dat uw meubilair past bij uw (huis)stijl en de juiste indruk geeft van uw organisatie. Maar ook voor uw medewerkers kunnen sfeer en design belangrijk zijn. Zij kunnen zich geïnspireerd voelen door de inrichting van uw pand, of juist een welkom rustpunt vinden in de omgeving, wanneer zij bijvoorbeeld pauze houden. Samen met u bekijken we graag welke functies en uitstraling úw kantoorinrichting zou moeten hebben.

Scherpe prijzen voor kantoormeubilair in Zwolle

Havic heeft rechtstreekse contacten met de producenten van kantoormeubelen, zonder tussenkomst van distributeurs. Op die manier kunnen we onze prijzen scherp houden. We leveren bovendien gratis in Zwolle en omgeving. U profiteert dan ook gegarandeerd van een aantrekkelijke én eerlijke prijs.

Neem contact met ons op