Uw specialist in kantoormeubelen en kantoorinrichting Showrooms in Breendonk en in Nederland  Bel ons voor meer info op 014 - 454 619

Gratis levering & montage Standaard 5 jaar garantie

Zit-sta duodesk Sense (gasspindel)

Beschikbaarheid: Op voorraad - Binnen 2 weken leverbaar

Vanaf: € 1.395,00 Excl. BTW

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00
Excl. BTW

Omschrijving

Dit 2-persoons zit-sta bureau is gemakkelijk in hoogte verstelbaar door middel van de snelle spindel. Door de spindelmechaniek te combineren met gasveren wijzigt de hoogte met wel 3 cm per slag. Dat is sneller dan een elektrisch verstelbaar bureau! Het grote voordeel van handmatige bediening met een spindel is dat er geen elektra nodig is voor de bediening van het bureau. Er hoeven dus geen aanpassingen gedaan te worden aan de elektra van het pand, er zijn geen extra stroomgroepen of stopcontacten nodig. Doordat er geen stroom nodig is, is het ook nog eens een milieuvriendelijker alternatief. 


De twee werkplekken zijn afzonderlijk van elkaar in hoogte verstelbaar. Het bureau is verstelbaar tot stahoogte, zodat zittend en staand werken afgewisseld kunnen worden. Voor het werkblad is er keuze uit diverse kleuren en houtdecors. Het akoestische tussenschot is leverbaar in ruim 40 kleuren wol. Het bureau is standaard voorzien van een openschuifbare kabelgoot.

lees meer lees meer
Specificaties
Hoogte (in cm)
73 tot 120 cm
Frame
Wit
lees meer
Stel uw product samen
 
 
 
 

*Houd er rekening mee dat de kleuren van de foto's zoals gebruikt op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid.

* Verplichte velden

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00
Excl. BTW

Topkwaliteit design kantoormeubelen Kantoorinrichting van A tot Z Scherpe prijzen 5 jaar garantie