Wie zijn wij

Ruimtes die raken

Havic Kantoormeubelen is een projectinrichter met het hoofdkantoor in Veghel (Noord-Brabant), gespecialiseerd in kantoormeubilair voor de zakelijke markt en het realiseren van totale inrichtingen voor bedrijven. Bij Havic creëren we unieke inrichtingen en interieurs, die perfect aansluiten op je bedrijf of organisatie. Of je nu bij ons komt voor een nieuwe vergaderzaal, ontvangsthal of kantoor, wij geloven dat elke ruimte je moet raken. Een plek waar je jezelf thuis voelt, anderen kunt inspireren en uitdagen, waar verhalen met elkaar gedeeld worden, waar een positieve energie hangt en iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Havic brengt ruimtes tot leven. Een uniek interieur dat doordacht is ingericht en écht past bij jouw organisatie. Allemaal om het beste uit de mensen én de ruimte te halen.

Missie

Het is ons doel om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en ondersteunen bij de aanschaf van hun nieuwe kantoorinrichting. Dat doen we vanuit vijf showrooms in Nederland en België, en met een inmiddels ruime ervaring, sinds 2008. Hierbij willen we onze klanten verrassen en hun verwachtingen (blijven) overtreffen op het gebied van prijs/kwaliteitverhouding, advies, installatie en service. We onderscheiden ons op drie belangrijke punten in de markt: we kopen onze meubelen rechtstreeks in bij de producent, we voegen waarde toe met kosteloos advies, ontwerp en service en we denken altijd vanuit de klant. Verwachtingen overtreffen kan immers alleen als we de klant voorop zetten. Indien gewenst ontzorgen we onze klanten volledig!

Voor veel ondernemers vormen kantoormeubelen een kostenpost die zich (meestal) niet direct terugbetaalt. Daarom is het belangrijk dat zij zoveel mogelijk waar voor hun geld krijgen, als het gaat om kantoormeubilair. Kantoormeubilair is een belangrijk visitekaartje voor een organisatie én het is belangrijk dat werknemers veilig, gezond, efficiënt en ergonomisch verantwoord kunnen werken. Een optimale balans tussen een hoge kwaliteit en een goede prijs is daarom voor ondernemers van groot belang. Havic selecteert haar leveranciers zorgvuldig en koopt direct bij hen in. Ook kijkt Havic naar de duurzaamheid van de leveranciers en de producten. Op die manier garanderen we altijd een perfecte prijs/kwaliteitverhouding.

 

 

CONTACT

Dries

Directeur / Eigenaar

Esther

Office Manager

Thijs

Adviseur

Robin

Adviseur

Jeroen

Adviseur

Mitchell

Projecttekenaar

Tessa

Tekenaar / projectmanager

Danique

Commercieel medewerker binnendienst

Katya

Applicatiebeheer / Sales support

Stef

(Junior) Content Manager

Linda

Inkoop / financiën

Stefan

Inkoop / planner

Jori

Planner

Erik

Planner

Luc

Stagiair

Jeroen

Bezorger / Monteur

Jan

Bezorger / Monteur

Remco

Bezorger / Monteur

Bryan

Bezorger / Monteur

Ilja

Bezorger / Monteur

Jordy

Bezorger / Monteur

Wouter

Bezorger / Monteur

Eric

Bezorger / Monteur

Tim

Bezorger / Monteur

Chris

Bezorger

Hans

Bezorger

Michäel

Magazijn medewerker

Rosa

Interieurverzorgster