Verstelbaar bureau

Verstelbaar bureau

Een bureau waarvan je zelf de hoogte kunt instellen is erg prettig voor als je wat klein, of juist erg lang bent. Het voordeel van verstelbare bureaus is dat je ze precies kunt afstellen op jouw lichaam. Een hele dag in dezelfde houding zitten vraagt veel van je lichaam en is niet goed voor spieren en gewrichten. Daar is een verstelbaar bureau de ideale oplossing voor. Ben je aan het kijken voor een hooglaag bureau? Dan ben je bij Havic Kantoormeubelen aan het juiste adres. We bieden diverse bureaus van elektrisch verstelbaar, tot zitsta bureaus en slingerbureaus. We hebben voor iedere wens een passend bureau.

Zit sta bureau

Je kunt kiezen voor een in hoogte verstelbaar bureau op diverse zithoogtes, of je kijkt naar de mogelijkheid voor een zit sta bureau. Dit laatste is ideaal voor de afwisseling tussen zittend en staand werken. Een zitsta bureau verbetert de werkproductiviteit. Je kunt zelf kiezen of je zittend werkt of dat je hem zo hoog instelt voor een staande werkhouding. De werkhoogte is per bureau anders. Verander regelmatig je houding tijdens een werkdag en voorkom lichamelijke pijnen.

De voordelen van een elektrisch bureau

Er zijn verschillende verstelbare bureaus op de markt. Slingerbureaus, handmatig verstelbare bureaus, elektrische bureaus. Waar moet je naar kijken bij het kopen van een verstelbaar bureau? Wij zijn groot fan van een elektrisch verstelbaar bureau. Ze hebben een knop waarmee je het bureau omhoog en omlaag beweegt. Je zet een elektrisch sta zit bureau gemakkelijk op de juiste hoogte zonder onnodige inspanning. Er zijn elektrische bureaus waarbij je een aantal standen kunt opslaan in het geheugen. Zo heb je altijd dezelfde zithoogte en stahoogte en hoef je dit niet iedere keer opnieuw in te stellen. Ben jij overtuigd en wil je eenvoudig kunnen wisselen tussen een zit en staand bureau? Kies voor een zit sta bureau elektrisch van Havic Kantoormeubelen.

De voordelen van een bureau hoogte verstelbaar

Waar je ook werkt, op kantoor of de praktijk of dat je thuiswerkt, een goed bureau is beter voor je werkhouding. Iedereen zou regelmatig moeten wisselen tussen zittend en staand werken. Op die manier krijg je minder snel last van je nek en rug. Verstelbare bureaus hebben meer voordelen:

• Met een verstelbaar bureau heb je een juiste werkhouding
• Verstelbare bureaus zijn meestal ergonomische bureaus
• Regelmatig wisselen van houding stimuleert de bloedsomloop
• Je spieren ontspannen gemakkelijk doordat je een juiste werkhouding aanneemt
• De meeste verstelbare bureaus functioneren als een zit-sta bureau
• Regelmatig van positie veranderen, zorgt voor meer creativiteit

Wil je meer weten over de diverse verstelbare bureaus? Neem contact met ons op en wij helpen je graag. Met een verstelbaar bureau van Havic Kantoormeubelen creëer je een Arbo verantwoord en ergonomische plek op kantoor of op je thuiskantoor. We bieden een ruim assortiment aan professionele bureaus. We hebben single verstelbare bureaus maar ook verstelbare duo bureaus. Met een duodesk werk je gemakkelijk met twee personen aan een tweedelig bureau. Hierbij kun je beide bureaus afzonderlijk van elkaar in de hoogte verstellen. Wist je dat je bij Havic Kantoormeubelen veel bureaus volledig naar wens kunt samenstellen? Bezoek een van onze showrooms of bel voor een afspraak en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar jouw ideale bureau!