Vergaderruimte inrichten

Vergaderruimte bij Van den Bosch

De inrichting van een vergaderruimte hoeft al lang niet meer traditioneel te zijn. Er zijn veel meer mogelijkheden dan een lange, rechthoekige tafel met stoelen er omheen. Met de juiste inrichting maakt u van uw vergaderingen efficiënte, comfortabele of juist interactieve bijeenkomsten.

De sfeer is allesbepalend

Zijn de vergaderingen in uw organisatie vaak formeel of juist informeel van aard? Voor formele vergaderingen is het belangrijk dat de vergaderruimte afgesloten kan worden, zodat vertrouwelijke informatie vrijuit besproken kan worden. Bij de inrichting van een formele vergaderruimte wordt vaak gekozen voor robuust of klassiek meubilair. Dit zorgt voor een betrouwbare uitstraling. Bij vergaderingen waarin gevoelige onderwerpen besproken moeten worden, kan het helpen om huiskamer elementen toe te passen in de vergaderruimte om mensen op hun gemak te stellen.

Voor een informele vergadering is ander vergadermeubilair meer geschikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ronde of ovale tafel, om gemakkelijk informatie uit te kunnen wisselen. Om de creativiteit en interactie te verhogen zijn statafels met barkrukken erg geschikt. Voor meetings die lang duren is het van belang om te kiezen voor comfortabele, eventueel verstelbare, vergaderstoelen. Een informeel overleg hoeft lang niet altijd in een afgesloten vergaderruimte plaats te vinden. Een speciaal daarvoor ingericht gedeelte van een kantoortuin kan ook prima dienen als vergaderplek. Er kan gebruik worden gemaakt van fauteuils of (akoestische) banken. Maar ook de statafel met barkrukken wordt op dit soort vergaderplekken vaak toegepast.

 

Vergaderruimte bij Vida XL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Complete inrichting van uw vergaderruimte

Havic is expert op het gebied van complete projectinrichting. Naast het meubilair voor uw vergaderzaal, kunnen wij ook zorgen voor de verlichting, wand-, vloer- en raambekleding. Hiermee geeft u nóg meer uw eigen sfeer aan de ruimte en ronden we de inrichting van uw vergaderruimte tot in de puntjes af.

Bekijkt u ter inspiratie gerust alvast de referentieprojecten. Hier vindt u een selectie van de kantoren die wij hebben ingericht. En neemt u ook alvast eens een kijkje tussen de vergadertafels, vergaderstoelen, barkrukken, bartafels fauteuils en banken in onze webshop. Een uitgebreide oriëntatie helpt u om uw wensen goed in kaart te brengen.

Vergaderruimte met statafel

 

 

 

 

 

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Wilt u graag eens komen kijken in één van onze showrooms of een afspraak maken met een adviseur op locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.