Projectstoelen

Projectstoelen van Havic Kantoormeubelen

Bent u op zoek naar een projectstoel? Havic Kantoormeubelen heeft een breed en divers aanbod stoelen zoals bureau-, directie-, kantine- en vergaderstoelen. Een groot deel van de collectie is volledig zelf samen te stellen, zodat de stoel  altijd aansluit bij datgene waar u naar zoekt. Hierdoor zijn de stoelen van Havic Kantoormeubelen erg geschikt om in te zetten als projectstoel. Benieuwd naar onze collectie? Neem dan gerust een kijkje in de webshop en laat u inspireren. 


Deezz projectstoelen

De projectstoelen van de Deezz-serie zijn geheel naar wens te configureren én zijn stapelbaar. Dit maakt de Deezz-stoel inzetbaar voor veel verschillende projecten. De Deezz-stoel heeft ook een beklede variant, waardoor deze ook geschikt is als bijvoorbeeld kantinestoel of conferentie/vergaderstoel. De mogelijkheden van de Deezz-projectstoel:

-          Verkrijgbaar met metalen onderstel dat uitvoerbaar is in meer dan 300 RAL-kleuren, maar bijvoorbeeld ook in blank gelakt staal voor een industrial look;
-          De houten onderdelen zijn leverbaar in diverse houtsoorten als Beuken, Eiken en Essen;
-          Ook mogelijk met geheel houten onderstel;
-          De multiplex zitschaal is leverbaar in een gelamineerde variant in c.a. 65 krasvaste kleuren, een echt houtfineer variant of gestoffeerd (met vele soorten stof)
-          Tevens verkrijgbaar met Acryl zitschaal met gras, bamboe of kruiden erin verwerkt;
-          Zitschaal leverbaar in twee verschillende vormen en indien gewenst ook met uitsparing;
-          De gestoffeerde variant is leverbaar met 2 en 4 cm dik schuim en ook mogelijk met alleen een zitkussen;
-          De stoel is optioneel leverbaar met armleuningen, een schrijfplateau en/of kopelement.

Deezz projectstoelen

Nia serie

De stoelen van onze Nia serie zijn op veel diverse manieren te configureren en zijn daarom gemakkelijk in te zetten als projectstoel. Door de vele mogelijkheden die deze stoel te bieden heeft, kunt u deze volledig naar eigen wens configureren. Enkele van de mogelijkheden uitgelicht: 

-         Diverse onderstellen, bijvoorbeeld een ringframe, 4-poot of verrijdbare variant, mogelijk in veel verschillende kleuren;
-         Kleur van de zitschaal en de rugleuning kan afzonderlijk van elkaar worden gekozen. Zo creëert u leuke kleurcombinaties.
-         De stoel is te verkrijgen in een volledig kunststof variant, maar ook is het mogelijk om de rugleuning en/of zitschaal te bekleden met stof
-         Elk model is verkrijgbaar met en zonder armleuning 

Neem contact met ons op