Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 

Projectinrichting

Wij zijn gespecialiseerd in complete projectinrichting

Havic verzorgt dus niet alleen kantoormeubilair, maar we helpen u ook graag met de bekleding van uw wanden, vloeren en ramen. Ook voor advies op het gebied van akoestiek en verlichting bent u bij Havic aan het juiste adres.

Havic maakt topkwaliteit en design betaalbaar!

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Ontdek onze producten

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Uw inrichting is het eerste wat bezoekers zien

Uw kantoorinrichting is het eerste wat mensen zien als ze binnenkomen in uw bedrijf. De uitstraling van het meubilair moet dus aansluiten bij de kernwaarden van het bedrijf. De eerste indruk kunt u niet overdoen en u wilt dus meteen de juiste indruk maken bij bezoekers. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een voorstel op maat, zodat het interieur perfect aansluit bij uw organisatie.

Zien is geloven

We kunnen ons heel goed voorstellen dat u het meubilair eerst met eigen ogen wilt zien en natuurlijk uitproberen voordat u tot aanschaf overgaat. U kunt daarom een afspraak maken in één van onze showrooms, zodat u de kwaliteit en het comfort van ons meubilair zelf kunt ervaren. Ook hebben we in onze showrooms de stalen van alle stoffen en materialen, zodat u ook hierin de juiste keuze kunt maken. Maak dus gerust een afspraak in één van onze showrooms! 

Ook op het gebied van ergonomie zijn onze adviseurs u graag van dienst. De fysieke gesteldheid van uw medewerkers is van groot belang voor uw organisatie. Het inzetten van ergonomische bureaustoelen en bijvoorbeeld zit-sta bureaus zijn daarom zeker het overwegen waard.  

Visuals

Het is vaak lastig voor te stellen hoe het toekomstige meubilair zal staan in uw organisatie en of het allemaal wel zal passen. Onze tekenaar zal u daarom helen met plattegronden op schaal of 3D visuals, zodat u een zo goed mogelijke voorstelling kunt maken van het eindresultaat. 

Alles in één 

Havic heeft alles in huis voor uw complete projectinrichting. Van eerste adviesgesprek met één van onze adviseurs tot montage op locatie door onze ervaren monteurs. Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft u gedurende het hele project steeds één vast aanspreekpunt.

Havic realiseert projecten door heel België en Nederland. In onze showrooms in onder andere Breendonk en Veghel (NL) helpen wij u graag met de (her)inrichting van uw kantoor. Levering en montage is kosteloos in België en Nederland. Op zoek naar projectinrichting in bijvoorbeeld de regio's Antwerpen, Turnhout, Gent of Brussel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!  

Voordeel door korte lijnen

Bent u op zoek naar projectinrichting voor op uw kantoor? Havic werkt zonder tussenhandel en koopt het meubilair rechtstreeks in bij de fabrikant. Prijsverhogende schakels worden op deze manier gepasseerd. Daardoor zijn wij in staat om u een scherpe prijs te bieden. En door het rechtstreekse contact met de fabrikanten, zijn we ook beter in staat om bij te sturen op de gewenste kwaliteit. We geven dan ook met vertrouwen 5 jaar garantie op bijna onze hele collectie. En mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, dan lossen wij dat uiteraard keurig voor u op.

 

Topkwaliteit design kantoormeubelen Kantoorinrichting van A tot Z Scherpe prijzen 5 jaar garantie