Kasten

Kasten

Kasten

Voornamelijk functioneel maar tegenwoordig ook zeker als eyecatcher: kasten zijn noodzakelijk in elk kantoor. Zelfs wanneer het kantoor compleet gedigitaliseerd is blijven er zaken die opgeborgen dienen te worden. Havic heeft een uitgebreid assortiment design kasten in elke gewenste afmeting en uitstraling. Ons assortiment bevat onder andere draaideurkasten, schuifdeurkasten en roldeurkasten.

 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Uni hoogglans draaideurkast
Vanaf € 483,- Excl. BTW
LU draaideurkast

Vanaf € 266,- Excl. BTW

Vanaf € 266,- Excl. BTW

Open kast Gira blauw geel groen grijs
Vanaf € 1199,- Excl. BTW
Vanaf € 1199,- Excl. BTW
DOV Schuifdeurkast
Vanaf € 1197,- Excl. BTW
Vanaf € 1197,- Excl. BTW
Thomi draaideurkast

Vanaf € 635,- Excl. BTW

Vanaf € 635,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Extra lange kasten

Havic heeft een systeem waarmee extra lange kasten gemaakt kunnen worden. Door een koppelsysteem kunnen de kasten eindeloos aan elkaar gekoppeld worden. Door de speciale ombouw kijgt de gehele kast een uniforme uitstraling. Hierdoor wordt de kast niet alleen een functioneel meubel, maar ook een welke gezien mag worden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Akoestische kasten

Havic beschikt over diverse reeksen akoestische schuifdeurkasten. De verschillende reeksen hebben elk hun eigen specifieke eigenschappen. Van fraai design tot functioneel en zeer betaalbaar. De akoestische schuifdeurkasten zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, op onze site staat een deel van onze collectie maar wij hebben nog veel meer mogelijkheden. Wij informeren u graag!

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +32 (0)14 - 454 619