Levertijd

Levertijd Havic Kantoormeubelen

Havic Kantoormeubelen levert design kantoormeubilair tegen een betaalbare prijs. Door direct contact met de fabrikant zijn wij in staat om u de scherpste prijs te bieden. De levering van uw kantoormeubilair betekent bij Havic ook de installatie en de plaatsing van de meubelen. We zijn leveranciers van diverse ergonomische oplossingen, zoals zit-sta bureaus en ergonomische bureau- en vergaderstoelen. Daarnaast leveren we onder andere opbergkasten, directiemeubilair, ontvangstmeubilair en vergadermeubelen.

De levertijd van het meubilair kan variëren van enkele dagen tot enkele weken. Dit is namelijk geheel afhankelijk van het product. Wanneer u een product selecteert in onze webshop, wordt en indicatie van de levertijd gegeven. Wanneer u uw wensen bespreekt met één van onze adviseurs, is de gewenste leverdatum standaard een onderwerp dat besproken wordt. Wij kunnen u op dat moment direct aangeven of deze gewenste leverdatum haalbaar is. Tijdens het productietraject wordt u door onze afdeling Planning op de hoogte gehouden van de levertermijn en eventuele wijzigingen hierin.

Vragen over de levertijd

Heeft u vragen over uw levering of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)413-370 370 of via [email protected]

Levertijd Havic Kantoormeubelen