Gratis levering & montage Standaard 5 jaar garantie

Kubo receptiebalie

Vanaf € 1012,- Excl. BTW

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00
Excl. BTW

Beschikbaarheid: 2-4 weken levertijd

De Kubo onthaalbalie is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Om een impressie te krijgen wat er allemaal mogelijk is kunt u alvast de foto's bekijken. De vorm, uitstraling en afmetingen zijn geheel naar eigen wens te configureren. Op deze manier creëert u een receptiebalie die perfect aansluit bij het interieur van uw onthaalruimte. De receptiebalie heeft standaard een hoogte van 112,5 cm. Het lage element van de onthaalbalie heeft een hoogte van 74 cm.

Niet de configuratie gevonden die u zoekt of op zoek naar een ander soort onthaalbalie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

De producten die voor dit project gebruikt zijn:

De Kubo receptiebalie is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Om een impressie te krijgen wat er allemaal mogelijk is kunt u alvast de foto's bekijken. De vorm, uitstraling en afmetingen zijn geheel naar eigen wens te configureren. Op deze manier creëert u een receptiebalie die perfect aansluit bij het interieur van uw ontvangstruimte. De receptiebalie heeft standaard een hoogte van 112,5 cm. Het lage element van de balie heeft een hoogte van 74 cm. De rand van de top is altijd grijs, onafhankelijk van de gekozen kleur (zie detailfoto's). De Kubo receptiebalie kan tevens worden uitgevoerd met een decoratieve top in diverse kleuren. 


Niet de configuratie gevonden die u zoekt of op zoek naar een ander soort receptiebalie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 


Kubo receptiebalie

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +32 (0)14 - 454 619