Persoonlijk advies en 3D ontwerp Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum en Breendonk (BE) Bel vrijblijvend 0413 - 370 370

 
Ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen

Specialist in ergonomie: Havic Kantoormeubelen

  • Optimaal zitcomfort? 
  • Design dat perfect past bij de inrichting van uw kantoor? 
  • Een verantwoorde bureaustoel die u van uw rugklachten verlost?

Bureaustoel voor uw kantoor, in uw bedrijf of thuis

  • Uw bureaustoel is samen met uw bureau wellicht het belangrijkste kantoormeubel in uw kantoor. Of u nu een stoel zoekt voor uw kantoor, praktijk, KMO, bedrijf, of gewoon voor thuis, bij Havic Kantoormeubelen zit u beslist goed.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Once bureaustoel mesh

Vanaf € 518,- Excl. BTW

Taurus ergonomische bureaustoel

Vanaf € 399,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bureaustoel met perfect zitcomfort voor meer concentratie en efficiëntie

  • U brengt ongetwijfeld veel tijd door in uw bureaustoel. Daarom is het belangrijk dat uw stoel u perfect zitcomfort biedt. Wij hebben heen heel uitgebreide collectie ergonomische bureaustoelen. Al onze bureaustoelen zorgen dat u prettig en comfortabel zit en zo heel wat beter kan werken: geconcentreerder, efficiënter én zelfs sneller.

Design bureaustoel mét comfort

  • U wilt toch ook dat uw bureaustoel mooi past bij uw bureau en de inrichting van uw kantoor? Dat geeft niet alleen u een fijn gevoel, ook klanten die op bezoek komen vinden het aangenaam als uw kantoor er piekfijn uitziet. Daarom hebben wij een heel uitgebreide collectie design bureaustoelen die er niet alleen super uitzien maar die bovenal goed zitten. Bij Havic vindt u de perfecte combinatie van design en comfort.

Bureaustoelen die u doen bewegen!

  • Als uw bureaustoel goed zit en uw rug de nodige ondersteuning biedt, dan is het zalig werken. Al onze bureaustoelen bieden u een mooi design én optimaal comfort. Een deel van de collectie is voorzien van een kantelmechanisme. Zo kan u uw stoel perfect afstellen voor een goede zithouding. Een goede zithouding houdt in dat uw rug optimaal ondersteund wordt en het kantelmechanisme zorgt er ook voor de je beweegt terwijl je werkt.

Bureaustoelen in alle uitvoeringen

  • Of u nu een zwarte bureaustoel wil met een rode zitting, of met een blauw stofje. Of toch liever een witte stoel met een felgroene zitting. Of u valt helemaal voor een klassieke leren bureaustoel, bij Havic kantoormeubelen vindt u het allemaal. Bekijk onze uitgebreide collectie ergonomische bureaustoelen in alle maten en uitvoeringen.

Geschikte bureaustoel om nekpijn, schouderklachten en rugpijn te voorkomen én te genezen

  • Wist u dat de juiste bureaustoel uw heel wat pijn aan uw schouders of nek en rugklachten kan besparen? Kies voor een bureaustoel van Havic: de bureaustoel specialist en voorkom nekpijn, schouderpijn en rugpijn. U zit tijdens uw werk vaak te lang in dezelfde houding achter uw bureau. Een ergonomische stoel zorgt er dan voor dat u van lichamelijke klachten gespaard blijft. Dat lichamelijke klachten uitblijven.

Een ergonomisch kantoor

  • Om helemaal ergonomisch aan de slag te gaan combineert u een verantwoorde bureaustoel met een ergonomisch bureau. Ergonomische bureaustoelen ondersteunen de bewegingen die het lichaam maakt. De stoel past zich op die manier aan aan uw lichaam en niet andersom. Een ergonomische bureaustoel activeert uw lichaam. En zo heeft u geen last van slappe spieren, slechte doorbloeding of een verkeerde zithouding met rugklachten als gevolg. Nog vragen over ergonomie en ergonomische stoelen? Bekijk ook onze pagina over ergonomie of neem vandaag nog contact met ons op via 014 454 619!

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Plan een afspraak

Topkwaliteit design kantoormeubelen Kantoorinrichting van A tot Z Scherpe prijzen 5 jaar garantie