Kantoorinrichting inspiratie

De look en feel van je kantoor is afhankelijk van de interieurstijl die je kiest. Wat betreft kantoorinrichtingen en interieurstijlen zijn de keuzes eindeloos. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor jouw kantoorinrichting? We vertellen je graag meer over 4 veelvoorkomende en populaire interieurstijlen.

Interieurstijl 1 - moderne kantoorinrichting 

Deze stijl is op het moment helemaal booming: de moderne kantoorinrichting. Binnen deze interieurstijl ligt de focus voornamelijk op een eigentijds ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met de trends van dit moment. Nu hoor ik je denken.. ‘hoe ziet zo’n moderne kantoorinrichting er nu uit?’ Beelden zeggen meer dan duizend woorden, dat vinden wij ook. Op onze inspiratiepagina – moderne kantoorinrichting laten we je zien hoe wij onze klanten hebben geholpen met een modern interieurplan. 

 

Interieurstijl 2 – industriële kantoorinrichting

Als je zegt ‘beton en metaal’ dan zeggen wij: industrieel! Deze interieurstijl is uiterst geschikt bij het creëren van een stoere en robuuste uitstraling van je kantoor. Het gebruik van metalen  onderstellen en neutrale kleuren om zo het gevoel van een oude fabriek na te bootsen, doen het  helemaal goed. Benieuwd hoe zo’n industriële ruimte er uit kan zien als onze tekenaars voor jou aan de slag gaan? Neem dan een kijkje op de industriële kantoorinrichting pagina.

Interieurstijl 3 – Minimalistische kantoorinrichting

Sfeer creëren met weinig? Dat kan zeker! Een minimalistische kantoorinrichting is bijzonder nuttig  wanneer je met jouw kantoor rust wilt uitstralen. Het klinkt misschien een beetje saai, maar het gebruik van wit als de basiskleur van jouw interieur is toch echt het startpunt van een minimalistisch  interieur ontwerp. Zoals onze experts dat ontwerpen, is dat helemaal niet saai. Het geeft een goede basis, waarbij je rust creëert en je de focus kan leggen op  bepaalde elementen die je belangrijk vindt. Bekijk onze inspiratiepagina – minimalistisch kantoorinterieur om te kijken hoe deze stijl tot leven komt in de praktijk. 

Interieurstijl 4 – Scandinavische kantoorinrichting

Functioneel, warm en eenvoudig. Dat zijn de drie kenmerken van het bekende Scandinavische  interieur. Wil jij jouw kantoor een Scandinavische touch geven? Bekijk onze inspiratiepagina – Scandinavische kantoorinrichting eens en ontdek alle mogelijkheden.