Barkrukken

Barkrukken

Barkrukken

In de hedendaagse kantine zijn tegenwoordig vaak barkrukken terug te vinden. Op een barkruk krijgt de medewerker toch een heel ander gevoel tijdens de lunch dan op een reguliere stoel. Ook is het voor velen die even een snelle break nemen net iets gemakkelijker om plaats te nemen op een barkruk dan op een reguliere stoel. Maar designvolle barkrukken worden tegenwoordig niet alleen gebruikt in de kantine, je vindt ze ook vaak terug in vergaderruimtes en in kantoortuinen. Laat u inspireren in onze webshop of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Barkruk Tobie
Vanaf € 260,- Excl. BTW
Vanaf € 260,- Excl. BTW
Barkruk Ark
Vanaf € 365,- Excl. BTW
Vanaf € 365,- Excl. BTW
Barkruk Ted
€ 210,- Excl. BTW
€ 210,- Excl. BTW
Barkruk smile
€ 190,- Excl. BTW
€ 190,- Excl. BTW

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design barkrukken in de vergaderruimte

Uit onderzoek is gebleken dat vergaderen aan een hoge tafel productiever is dan op de reguliere manier. Mensen zitten namelijk actiever en zijn op deze manier meer betrokken. Ook duren de meetings aanzienlijk korter aangezien het zitcomfort op een barkruk ook iets minder is dan op een reguliere stoel. Het levert uw organisatie dus ook echt iets op. Bedrijven die het kantoor hebben ingericht met design kantoormeubilair voor het nieuwe werken, hebben tussen de werkplekken ook vaak een hoge tafel staan waar medewerkers even snel bij elkaar kunnen komen om een korte bespreking te houden.

Barkrukken in elke gewenste uitstraling

Havic werkt rechtstreeks samen met diverse fabrikanten die design barkrukken produceren. Een van deze fabrieken is in staat om de barkrukken geheel op uw wensen te configureren. U kiest zowel de vorm van het onderstel als de uitvoering. Voor stalen elementen heeft u keuze uit 300 ral kleuren, voor houten elementen heeft u keuze uit diverse houtsoorten en beitskleuren. De zitschalen kunnen bekleed worden in elke gewenste stoffering. Of uw voorkeur nou uit gaat naar stof, leder of zelfs koeienhuid, het is allemaal mogelijk. Op onze webshop vindt u slechts een beperkt deel van de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een compleet beeld van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Niet de barkruk gevonden die u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +32 (0)14 - 454 619