Kantine inrichting

 

Kantine inrichting bij SKPO

Een kantine is meer dan alleen een plek om te eten en drinken. Het is een plek waar uw medewerkers even kunnen wisselen van omgeving, de werkzaamheden los kunnen laten en pauze kunnen nemen. Op die manier kunnen zij daarna weer met een frisse blik aan het werk. Een goede kantine inrichting draagt bij aan deze én andere functies van uw bedrijfskantine. Havic Kantoormeubelen is specialist op het gebied van kantine inrichting. Wij adviseren u dan ook graag!

Waarom een professionele kantine inrichting?

Een doordachte kantine inrichting biedt een meerwaarde op tal van fronten. Zo draagt een goede kantine inrichting bij aan ontspanning en de nodige rust na een aantal uren hard werken. Daarnaast kan een inspirerende, kleurrijke inrichting van uw bedrijfskantine bijdragen aan een creatieve ‘vibe’ binnen uw organisatie. Ook kan uw kantine multifunctioneel ingericht worden (zie hieronder), zodat deze voor meerdere doeleinden te gebruiken is. In alle gevallen is het belangrijk dat uw kantine inrichting aansluit bij uw organisatiecultuur. De uitstraling is hierbij van belang, maar ook bijvoorbeeld de opstelling en de keuze van het (soort) meubilair. Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Specialist op het gebied van kantine inrichting

Denkt u aan een nieuwe kantine inrichting? Of een upgrade van het huidige interieur? Dan zit u bij Havic goed. Wij zijn specialisten op het gebied van het inrichten van uw (nieuwe) kantine. Daarbij staan uw wensen, de ruimte die u beschikbaar hebt en uw (bedrijfs)situatie centraal. Graag gaan we persoonlijk met u in gesprek, om deze en andere zaken in kaart te brengen. De basis van de inrichting ligt altijd bij de keuze van vormen, kleuren en materialen. Een keuze waar we u graag in begeleiden! De mogelijkheden voor het inrichten van een kantine zijn eindeloos. Hoe ziet úw nieuwe kantine eruit?

Uw kantine professioneel gevisualiseerd

Wilt u alvast een voorproefje zien van uw nieuwe kantine? Dat kan! Onze adviseurs denken graag mee en maken vervolgens de vertaalslag naar een compleet voorstel met professionele visuals. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten. Gaat u voor lange, rechte tafels met rijen stoelen of kiest u voor een creatiever, aansprekender of meer uitgesproken inrichting? Alles kan. Zo geven ronde tafels de kantine een informeel karakter, terwijl het toepassen van verschillende kleuren zorgt voor een creatieve sfeer. Een warme en huiselijke uitstraling kunt u bereiken door het gebruik van hout en gestoffeerd meubilair. Onze specialisten werken de ideeën graag voor u uit!

 

Kantine inrichting bij Simac

 

Inrichting van een multifunctionele kantine

Het is natuurlijk zonde als de kantine alleen wordt gebruikt tijdens de pauzes. Wanneer we er bij de inrichting van de kantine rekening mee houden, kan de ruimte ook de rest van de dag voor andere doeleinden gebruikt worden. Een informeel overleg kan gemakkelijk in de kantine gehouden worden, aan een grote, ronde tafel bijvoorbeeld. Of een creatieve sessie aan een bartafel. Even iets één op één doornemen met een collega gaat perfect in een bistro opstelling. En wilt u even ontsnappen uit de drukte van de kantoortuin of rustig een telefoontje plegen? Dan zijn afgeschermde zitjes de ideale plek. Zo wordt de kantine een multifunctionele ruimte waar optimaal gebruik van gemaakt kan worden.

Wilt u meer weten of direct een adviesgesprek plannen in één van onze showrooms? Neem gerust contact met ons op!