Havic Formule

Helder, transparant en direct duidelijk, dat is de onderscheidende formule van Havic. Via onze webshop heeft u de mogelijkheid om uw bank volledig naar eigen wens te configureren. Daarbij vindt u alle informatie over de door u gekozen bank. De getoonde prijzen zijn inclusief levering en montage. 

 

Rechtstreeks vanuit de beste fabrikanten

Bij Havic gaan we wereldwijd op zoek naar fabrikanten die uitblinken in wat zij doen. Om ervoor te zorgen dat elk product van Havic wordt geproduceerd op de beste manier, laten wij elke fabriek precies dat doen waar zij goed in zijn. Zo garanderen wij excellente kwaliteit voor de scherpste prijzen.

 

Scherpe prijzen

Havic zoekt wereldwijd naar die fabrikanten die meubilair en onderdelen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs produceren. Deze komen via de kortst mogelijke weg naar de klant waardoor wij ertoe in staat zijn u onze collectie design meubelen aan te bieden tegen een scherpe prijs.

 

 

 

Enkel de beste materialen

Alleen de meest duurzame materiaalsoorten met de fijnste kwaliteit en de mooiste uitstraling worden gebruikt voor de productie van onze design meubels. Onze banken bevatten geen goedkope vulling, maar alleen de zachtste ganzenveren en het fijnste schuim om u van het beste zitcomfort te voorzien. 

 

De mooiste designs

Ons assortiment bestaat uit een grote diversiteit aan design meubels. En omdat u bij Havic de mogelijkheid heeft uw bank naar eigen smaak te configureren is er voor ieder wat wils. Kies het model, de stoffering en de kleur die u graag wilt en creëer op deze manier de bank die het beste bij u en uw interieur past. 

Gratis levering en plaatsing

Onze uitgebreide collectie design meubelen kunt u bekijken op onze webshop. Wanneer u een bestelling plaatst via onze webshop worden uw aankopen gratis geleverd én geplaatst door onze eigen monteurs. Zij zullen uw bestelde design meubilair zorgvuldig inladen, vervoeren en vervolgens bij u thuis plaatsen. De prijzen van onze webshop zijn standaard inclusief levering op de begane grond of goed bereikbaar per lift in heel Nederland en België.

 

 

Garantie

Wij vinden het belangrijk dat u na uw aankoop nog lang kunt genieten van uw nieuwe aankoop. Om u te kunnen garanderen dat uw design meubel u vele jaren het gewenste comfort en uitstraling biedt, hanteren wij standaard 5 jaar garantie op al onze design meubelen.