Directiebureaus

Directiebureaus

Design directiebureaus voor uw kantoor, bedrijf, praktijk of thuis

  • Directiebureau van topkwaliteit? 
  • Design directiebureau dat knap oogt en comfortabel werkt? 
  • En dat alles tegen scherpe prijzen? 
  • Havic kantoormeubelen is uw specialist in moderne en klassieke directiebureaus.

Producten 25-27 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Directiebureau voor uw kantoor, bedrijf, KMO, kantoor aan huis…

Heeft u al een stijlvolle, comfortabele directiestoel van Havic uitgekozen? Dan hoort daar een even stijlvol en comfortabel directiebureau bij. Samen met uw directiestoel geeft een knap directiebureau uw kantoor een professionele uitstraling. Of u nu thuis werkt, op kantoor, in uw bedrijf, in uw KMO, dokterspraktijk, advocatenkantoor of architectenbureau, een Havic directiebureau is een topkeuze.

Directiebureau van Havic kantoormeubelen: jarenlang werkplezier

Wij bieden een uitgebreide collectie directiebureaus aan die makkelijk voldoen aan al de eisen die u stelt aan design kantoormeubilair. Een gepersonaliseerd directiebureau dat helemaal uw smaak is? Bij Havic Kantoormeubelen is dat geen probleem. In enkele makkelijke stappen stelt u uw eigen directiebureau samen. Welk directiebureau u ook kiest, Havic Kantoormeubelen garandeert u jarenlang werkplezier aan uw bureau.

Design directiebureaus in verschillende uitvoeringen

Omdat u bij Havic een ruim assortiment directiebureaus vindt, kiest u moeiteloos een bureau dat perfect past bij het interieur en de inrichting van uw kantoor. Kies een elegant directiebureau met een houten, glazen of zelfs lederen werkblad. Zoek daarnaast zelf het onderstel uit dat u graag wilt in de juiste, bijpassende kleur. Ook de grootte en kleur van het werkblad bepaalt u helemaal zelf. En zelfs de bijhorende kast van het directiebureau is eigen keuze.

Betaalbare design directiebureaus

Voor onze kantoormeubelen werken wij nauw samen met internationaal gerenommeerde designers en leveranciers. Zo heeft elk directiebureau dat wij aanbieden een heel eigen uitstraling. Klassieke directiebureaus, hedendaagse directiebureaus of heel strakke exemplaren: u vindt het allemaal bij Havic Kantoormeubelen. Want u stelt zelf het directiebureau samen dat helemaal overeenkomst met uw wensen en verlangens.

Graag extra opties of mogelijkheden voor uw design directiebureau of heel persoonlijke wensen? Wij luisteren graag naar u. Kom gerust langs in een van onze showrooms of neus al eens rond in onze webshop. Graag persoonlijk advies over uw perfecte directiebureau? Maak nu een afspraak in één van onze showrooms! Of bel 0032 (0)14 454 619!

Onze Klanten

EU
VidaXL
Opel
Mediamarkt
Hiswa
Whirlpool
US Air
Mitsubishi
Friesland Campina
Raben
Bas Trucks
Plantlab
De Heus
Albert Heijn
Jumbo
Vos
Kampert
Hertog Jan
Arrow
Ebusco
WD 40
ISS Facility Services
Center Parcs
InShared
Handelsbanken
Nato