Havic helpt u graag bij het inrichten van uw complete directiekantoo

Directiekantoor-inrichten

Bij het inrichten van een directiekantoor is een aantal vragen belangrijk:

  • Welke identiteit wilt u als organisatie en als persoon uitdragen?
  • Wat is het formaat en de functie van het directiekantoor?
  • Welke stijl, kleuren, vormen of materialen spreken u aan?
  • Hoeveel belang hecht u aan ergonomie in uw directiekantoor?
 

Advies voor het inrichten van uw directiekantoor

Het beantwoorden van bovenstaande vragen kan best lastig zijn. Wij helpen u daar graag bij. Onze ervaren adviseurs spreken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek samen met u door wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Wordt het directiekantoor alleen gebruikt als werkplek, dan is een directiebureau met directiestoel misschien al voldoende. Maar als er ook vaak overleg plaatsvindt, dan is het slim om daar ook een mogelijkheid voor te creëren. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw persoonlijke wensen, kan dit gedaan worden met een directiebureau met aangebouwde vergadertafel, een losse vergadertafel met stoelen of voor een informelere sfeer kunt u kiezen voor fauteuils met een bijzettafel.

Havic biedt directiemeubilair in verschillende stijlen. Samen met u kijken we graag wat er bij u en uw organisatie past. Vaak wordt gekozen voor een complete directieset, bestaande uit een directiebureau, directiestoel, kast, vergadertafel en stoelen, zodat alle meubels goed bij elkaar passen. Daarnaast wordt vaak gekeken naar het meubilair dat in de rest van de organisatie wordt gebruikt. Een wat luxere variant daarop is vaak erg geschikt voor het directiekantoor. Maar het kan ook interessant zijn om samen met onze adviseurs te mixen en matchen en op die manier helemaal uw eigen stijl te creëren. Over het combineren van kleuren, vormen en materialen adviseren wij u graag.

Ook ergonomie is een thema om even bij stil te staan. Brengt u veel tijd door achter uw bureau? Dan is het zeker verstandig om te kiezen voor een bureau dat in hoogte verstelbaar is en een ergonomische bureaustoel die helemaal ingesteld kan worden op de juiste zithouding.

Ingericht directiekantoor Carbon Events

Complete projectinrichting

Havic is expert op het gebied van complete projectinrichting. Naast het meubilair voor uw directiekantoor, kunnen wij ook zorgen voor de verlichting, wand-, vloer- en raambekleding. Hiermee geeft u nóg meer uw eigen sfeer aan de ruimte en ronden we de inrichting van uw directiekantoor tot in de puntjes af. 

Bekijkt u ter inspiratie gerust alvast de referentieprojecten. Hier vindt u een selectie van de kantoren die wij hebben ingericht. En neemt u ook alvast eens een kijkje tussen de directiebureaus, directiestoelen, kasten, vergadertafels, vergaderstoelen, fauteuils en bijzettafels in onze webshop. Een uitgebreide oriëntatie helpt u om uw wensen goed in kaart te brengen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Wilt u graag eens komen kijken in één van onze showrooms of een afspraak maken met een adviseur op locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Directiekantoor DG&VH Accountancy    Holland Immo Group ingericht directiekantoor