Directiebureau Planet - wangpoot (hoogglans)

€ 2.925,- Excl. BTW
Beschikbaarheid:
2-4 weken levertijd

Het Planet bureau is leverbaar met een ring- of wangpoot. De aanbouwkast kan worden uitgevoerd in hoogglans of met een houtdecor. Tevens is de complete Planet serie ook leverbaar in echt houtfineer, met glazen werkblad en met lederen werkblad. Neem voor meer informatie contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.De Planet serie is een zeer uitgebreide collectie bestaande uit directiebureaus, vergadertafels, kasten en  andere opbergmogelijkheden en accessoires . Deze Italiaanse designserie is onderdeel van een nog grotere collectie kantoormeubelen welke allen in een soortgelijk uitstraling geleverd kunnen worden.

Indien gewenst kunnen ook bijpassende werkplekken en receptiebalies geleverd worden zodat uw bedrijf één uniforme uitstraling heeft.

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op. Onze interieurspecialisten helpen u graag met het uitwerken van een compleet inrichtingsvoorstel voor uw directiekantoor of het hele kantoor. Kijk voor inspiratie en een overzicht van eerder gerealiseerde projecten op onze referentiepagina.