Deventer

Heeft u een kantoor in Deventer of omgeving en bent u op zoek naar kantoormeubilair of een complete projectinrichting tegen een betaalbare prijs? Dan zit u bij Havic Kantoormeubelen goed! Wij zoeken nationaal en internationaal naar de beste producten van topkwaliteit. Deze kantoormeubelen kopen we rechtstreeks in bij de producent en leveren we zonder tussenkomst van derden bij onze klanten. Op die manier zijn wij in staat om onze kwalitatief hoogwaardige collectie op zeer betaalbare wijze aan te bieden. In Deventer én in de rest van Nederland. Neem snel een kijkje in onze webshop of bezoek een van onze showrooms.

 

Kantoormeubelen Deventer Levering kantoormeubelen Deventer
 

Van enkele bureaustoelen tot complete projectinrichting

Of u nu enkele werkplekken wilt realiseren in Deventer of een complete kantoorinrichting: we zijn u altijd graag van dienst. In onze webshop vindt u een breed scala aan producten: van zit sta bureaus tot ergonomische bureaustoelen, van akoestische oplossingen tot kasten, directietafels en -stoelen, vergadertafels en (veel) meer! Maar ook het verzorgen van uw projectinrichting van A tot Z, nemen we graag op ons. Onze interieurspecialisten helpen u graag met het selecteren van de juiste kantoormeubelen, het indelen van de ruimtes en met de juiste kleurstelling voor uw kantoor.

Uw kantoorinrichting: waar moet u op letten?

Wanneer we bij Havic uw complete kantoorinrichting in Deventer of omgeving realiseren, dan nemen we een drietal belangrijke factoren mee in ons plan:

1. Indeling en functionaliteit: welke functie (of: functies) moet een ruimte vervullen? Wilt u er werkplekken realiseren of moet er juist een vergadertafel staan? Moeten uw medewerkers in de ruimte kunnen brainstormen, kunnen pauzeren of moeten zij zo productief mogelijk zijn? De functie van een (kantoor)ruimte bepaalt voor een groot gedeelte de indeling, sfeer en gekozen meubels.
2. Uitstraling en design: naast functionaliteit zijn ook de uitstraling en het design van uw kantoormeubilair van belang. Deze dienen immers te passen bij het imago van uw bedrijf of organisatie, bij datgene wat u uit wilt stralen naar uw klanten en bezoekers. Uw kantoorpand in Deventer is uw visitekaartje, en dat begrijpen we bij Havic als geen ander!
3. Ergonomie. Tot slot kijken we uiteraard naar ergonomie. Zowel in Deventer als in de rest van Nederland en de gehele Westerse wereld brengen we steeds meer tijd zittend door. Daarom is het van belang om kantoormeubilair aan te schaffen dat een goede zithouding en eventueel een goede staande houding faciliteert. Zit sta bureaus en ergonomische bureaustoelen kunnen hierbij uitkomst bieden. Bij Havic weten we precies wat er nodig is om uw medewerkers een gezond, veilige werkomgeving te bieden. Ook akoestische oplossingen zorgen voor meer welzijn onder werktijd. Ook deze nemen we dan ook graag mee.

Uw kantoormeubelen snel & gratis geleverd in Deventer en omgeving

Bij Havic werken we vanuit vier showrooms in Nederland, en één in België. Wij komen echter ook graag bij op kantoor in Deventer kijken wat we voor u kunnen betekenen. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek brengen onze adviseurs uw wensen, situatie en behoeften in kaart. Onze eigen monteurs installeren het meubilair vervolgens bij u op locatie. Havic Kantoormeubelen levert en installeert de kantoormeubelen kosteloos in Deventer en omgeving.

Meer weten of een afspraak maken in Deventer of in één van onze showrooms? 

Neem contact met ons op