Design bureau

Design bureau

Door de nieuwe manier van werken zie je bureaus steeds vaker terug in de woonkamer of in het thuiskantoor. Maar of je nu thuis werkt of op kantoor, een mooi designbureau past in iedere ruimte. Een bureau hoeft niet alleen praktisch te zijn, het oog wil ook wat. Je hebt ruime keuze aan soorten en maten, oneindig aantal kleuren, merken en vormen. Een kwalitatief bureau vormt samen met de bureaustoel een belangrijke basis voor een prettige werkplek. Zoek je een strak bureau, of ga je juist voor een speelsere uitstraling? Welk bureau sluit aan bij jouw persoonlijke smaak? Havic Kantoormeubelen biedt een ruim assortiment aan design bureaus. Kijk rond op de webshop en laat je inspireren.

Een functioneel bureau

Een functioneel bureau draagt bij aan jouw werkplezier. Waar moet een bureau aan voldoen? Zit je er met meerdere collega’s aan, of alleen? Ontvang je klanten of patiënten aan de andere kant van je bureau? Moet er ruimte zijn voor enkel een scherm of heb je meer creatieve ruimte nodig dus zoek je een groot werkblad? Er zijn behoorlijk wat zaken waar je rekening mee dient te houden bij de zoektocht naar het perfecte bureau. En dan hebben we het nog niet over de kleur gehad. Het moet immers in de omgeving passen. Ga je voor een design bureau wit, design bureau zwart, of een design bureau houtlook? Neem een bezoekje aan een van onze showrooms in België en Nederland en kijk welke bureautafels van ons uitgebreide assortiment bij jouw stijl passen.

Modern, comfortabel en functioneel bureau

De design bureaus van Havic Kantoormeubelen zijn niet alleen modern, maar ook erg comfortabel en functioneel. We vinden het belangrijk dat je met veel plezier aan een bureau kunt werken. Een ergonomisch bureau met een modern uiterlijk en verschillende functionaliteiten maakt jouw werkdag nog beter. Een geordende, rustige en creatieve plek, helemaal voor jou alleen, zodat je geconcentreerd kunt werken, wie wil dat nou niet? Kom langs in onze showroom voor inspiratie of bel voor een afspraak naar 0413 - 370 370.

Design bureautafel van Havic Kantoormeubelen

Bij Havic Kantoormeubelen zijn we gespecialiseerd op het gebied van ergonomische werkplakken en moderne kantoormeubelen die aan jouw wensen voldoen. We bieden design bureaus in alle prijzen, van thuiswerk bureau, flexwerkplek, ergonomisch bureau tot aan een strak directiebureau. Met een bijpassende design bureaustoel van Havic Kantoormeubelen maak je je werkplek helemaal compleet. Onze interieurontwerpers geven je graag persoonlijk advies, zij maken een plan voor jouw kantoorindeling en helpen bij de materiaalkeuze, kleuren en diverse stoffen. Wanneer je tevreden bent over het interieurplan, komen onze installateurs de kantoormeubelen monteren. Zo kun je snel weer aan de slag in jouw droom kantoor. We zien je graag bij Havic Kantoormeubelen. Bezoek een van onze showrooms in Breendonk (BE), Amsterdam (NL), Gouda (NL), Hilversum (NL) of Veghel (NL). Je kunt een afspraak maken voor persoonlijk advies door te bellen naar 0413 - 370 370.