Den haag

Heeft u een kantoor in Den Haag of omgeving en bent u op zoek naar design kantoormeubilair tegen een betaalbare prijs? Dan bent u van harte welkom bij Havic Kantoormeubelen! Havic staat voor een compleet aanbod aan fraaie kantoormeubelen én projectinrichting van A tot Z, met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Ons deskundige advies, doordachte ontwerpen en vriendelijke service krijgt u er gratis bij! Neem een kijkje in onze webshop of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Kantoormeubelen Den Haag Levering kantoormeubelen Den Haag
 

Kantoormeubilair regio Den Haag

Havic Kantoormeubelen werkt vanuit vier showrooms in Nederland en één in België. Van daaruit bedienen we klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Ook in de regio Den Haag zijn we u graag van dienst. Onze showroom in Gouda is vanuit Den Haag goed te bereiken. Wilt u liever een afspraak bij u op locatie? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Daarbij kunt u rekenen op een deskundig ontwerp, 3D-visualisaties, gratis levering en montage én uiteraard zorgvuldig geselecteerd kantoormeubilair.

Uw kantoormeubelen gratis geleverd in Den haag en omgeving

Bij Havic Kantoormeubelen komen we niet alleen graag bij u langs voor een goed advies, we leveren en installeren uw kantoormeubelen ook kosteloos in Den haag en omgeving. Levering en montage is bij de prijs inbegrepen. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat het bestelde meubilair vakkundig bij u op locatie geïnstalleerd wordt.

Van zit sta bureau tot ergonomische werkplek

Van ergonomische bureaustoelen tot akoestische wanden, van zit sta bureaus tot directietafels: bij Havic vindt u alles om uw kantoor in te richten. Of het nu gaat om de inrichting van uw kantine, vergaderruimtes, werkplekken of oplossingen op het gebied van opbergen: wij bieden een breed assortiment kantoormeubelen. Zowel voor enkele meubels als voor een complete oplossing kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs denken graag met u mee! Niet alleen op het gebied van ergonomie en functionaliteit, maar ook op het gebied van design en uitstraling.

Complete projectinrichting in Den Haag

Indien gewenst realiseert Havic complete projecten op het gebied van kantoorinrichting in Den Haag en omgeving. We ontzorgen u hierbij tijdens het gehele traject: van het ontwerp van een compleet interieurplan tot de levering van zorgvuldig geselecteerde kantoormeubelen en een deskundige realisatie van uw project. Ook voor service en nazorg staan wij voor u klaar. We hebben een ruime ervaring met zowel kleine als grote projecten en leveren onze projecten al bijna 15 jaar succesvol op aan onze klanten. Hoe kunnen we ú ontzorgen?

De beste prijs/kwaliteitverhouding in kantoormeubilair

Bij Havic leveren we onze kantoormeubelen rechtstreeks aan u vanuit de productieketen. Zonder tussenhandel, importeur of agent. En dat betekent dat u altijd profiteert van een scherpe prijs voor kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen. Meer weten of een afspraak maken bij u in Den Haag of in onze showroom in Gouda? 

Neem contact met ons op