Enkel de beste materialen

Bij Havic bent u verzekerd van design meubelen geproduceerd met enkel de beste materialen. Onze producenten maken gebruik van de meest duurzame materiaalsoorten met de fijnste kwaliteit en de mooiste uitstraling. Op deze manier wordt de kwaliteit en het design gegarandeerd dat u van ons gewend bent.


Europese lederhuiden

Voor het produceren van een lederen bank zijn er vele opties mogelijk. De banken van Havic worden enkel geproduceerd met Europese lederhuiden om hoge mate van kwaliteit te garanderen. Bij veel van onze banken heeft u de mogelijkheid te kiezen uit verschillende ledersoorten, want ook hier zijn gradaties in. Zo hebt u zelf de mogelijkheid om prijstechnisch een betaalbaardere bank te kiezen die nog steeds met hoge kwaliteit leder is bekleed. Daarnaast is het bij diverse banken ook mogelijk een keuze te maken uit een versie die volledig geproduceerd is van leder of in leder/split. Dit laatste houdt in dat enkel de onderdelen van de bank waar men op plaatsneemt of tegen aanleunt worden voorzien van de beste ledersoort en de overige onderdelen worden geproduceerd in splitleder. Ook dit zorgt ervoor dat de bank op gebied van kwaliteit niets inlevert maar wel voordeliger is in prijs.

 

Stoffen in diverse prijscategorieën

Stoffen zijn er in vele soorten categorieën. Bij Havic bieden we u alleen de stofcategorieën met de beste kwaliteit en in de mooiste kleuren aan. Iedere stofcategorie is in vele soorten kleuren verkrijgbaar. Op deze manier kunt u zelf kiezen voor welke stofcategorie en kleur u wilt gaan en zo de uitstraling van uw bank bepalen. Tevens zijn de stofsoorten waarmee onze banken geproduceerd worden voorzien van goede slijtvastheid en indien gewenst kunnen de stoffen ook geïmpregneerd worden zodat er geen vlekken intrekken. 

Hoge densiteit vulling

De design banken van Havic bevatten enkel de beste kwaliteit vulling. Deze zijn voorzien van alleen de zachtste ganzenveren en het fijnste hoge kwaliteit schuim om u het beste zitcomfort te bieden. In tegenstelling tot het koud schuim waarmee onze banken gevuld zijn, zie je bij banken met schuim van mindere kwaliteit dat de zitting na een tijdje inzakt. Dit komt door de hoge densiteit en veerkracht van de door ons gebruikte vulling. De hoge kwaliteit vulling van Havic garandeert u niet alleen het beste comfort maar ook nog eens jarenlang plezier van uw design bank.


Stevigste hout/staal

Het binnenwerk van onze banken wordt geproduceerd van het stevigste hout en/of staal van de beste kwaliteit. De keuze tussen hout of staal hangt af van het feit welk materiaal het beste van toepassing is op ieder onderdeel. Op deze manier garandeert Havic absolute stevigheid in haar design meubels.