Bureaustoelen


Bureaustoelen

Wij leveren de meest uiteenlopende meubelen voor in uw kantoor, dus ook voor bureaustoelen kunt u goed bij ons terecht. Voor een comfortabele werkplek is een goede stoel van groot belang. Uw houding achter de computer bepaalt hoeveel lichaamsklachten u krijgt van uw werk. Daarom leveren wij ergonomische stoelen die u kunt afstellen op uw eigen lichaam. Zowel de zithoogte als de zitdiepte is verstelbaar en ook is er een gewichtsregeling voor de rugleuning.

Kenmerken van Havic Kantoormeubelen

Havic Kantoormeubelen staat bekend om de volgende kenmerken:

  • Topkwaliteit
  • Betaalbare prijzen
  • Levering rechtstreeks vanuit de fabriek
  • Showrooms in Veghel, Gouda en Breendonk

 

Wij leveren u producten van een uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen. De reden hiervoor is dat we rechtstreeks vanuit de fabriek aan u leveren. We maken dus geen gebruik van tussenpersonen en daar profiteert u van. We zijn werkzaam in Nederland en België en daar bevinden onze showrooms zich ook. De twee showrooms in Nederland zijn gevestigd in Veghel en Gouda en die in België ligt in Breendonk. Wij begrijpen dat het prettig is om de bureaustoelen in het echt te bekijken. Zo kunt u even proberen hoe hij zit en kijken hoe de stoel er in het echt uit ziet. Maak voordat u langskomt even een afspraak, zodat onze specialisten u goed kunnen adviseren.

Hoe kies ik de perfecte bureaustoel?

Het bepalen van uw wensen en eisen is de eerste stap wanneer u bureaustoelen gaat bekijken. Vervolgens kunt u inspiratie doen in onze webshop en kijken naar wat u mooi vindt staan in uw kantoor. Bij ons kunt u heel gemakkelijk uw voorkeuren selecteren, zoals de kleur en de stoffering van de stoel. Uiteindelijk rollen er een aantal stoelen uit die aan uw voorkeuren voldoen en kunt u zelf bepalen voor welke u kiest.

Online bureaustoelen bekijken

Bekijk direct al onze bureaustoelen online en bestel heel gemakkelijk online. Wij leveren de stoel gratis en monteren deze ook voor u zonder extra kosten.