bureaustoel


Bureaustoel

Heeft u een nieuwe bureaustoel nodig voor op uw werk? Of u nu thuis of op kantoor aan het werk bent, bij Havic Kantoormeubelen bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten bureaumeubelen.

Ons assortiment bureaustoelen

Onze bureaustoelen vindt u in allerlei soorten en maten. Ten eerste heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende kleuren: van standaard kleuren zoals zwart, grijs en bruin, maar ook meer opvallende kleuren zoals paars, geel en roze. Wanneer u een mooie stoel heeft gevonden die geschikt is voor u dan ziet u in één oogopslag de kenmerken van de betreffende stoel. In welke kleuren is de stoel beschikbaar en is hij geheel naar wens te configureren? Ook ziet u direct of de stoel ergonomisch is.

Een bureaustoel bestellen

Een bureaustoel bestellen doet u heel gemakkelijk online in de webshop van Havic Kantoormeubelen. Wanneer u de juiste stoel heeft gevonden kunt u het eenvoudig toevoegen aan uw winkelwagen. Rond hierna uw bestelling af en maak een account aan. Dit is niet verplicht, maar het werkt wel erg simpel. Vervolgens vult u uw factuurgegevens in en de adresgegevens waarnaar we uw bestelling toe kunnen versturen. Tot slot betaalt u heel gemakkelijk met iDEAL.

De levering

Wij werken met onze eigen bezorgservice en daar zitten geen extra kosten aan verbonden. We leveren door heel Nederland en België en alle prijzen die u in onze webshop vindt zijn dus inclusief de levering. Ook hebben we onze eigen monteurs in dienst die de bureaustoel gratis voor u monteren. Wilt u uw bestelling liever op komen halen bij ons hoofdkantoor in Veghel? Dat is ook mogelijk.

Bekijk ons ruime aanbod

Voor de inrichting van uw nieuwe werkplek kunt u goed terecht bij Havic Kantoormeubelen. Een goed zittende bureaustoel is van groot belang voor een productieve werkplek. Daarom leveren wij ergonomische stoelen die zorgen voor een goede lichaamshouding en die u goed kunt afstellen op uw eigen voorkeuren. Bekijk ons ruime assortiment en plaats vandaag nog uw bestelling.