Kantoormeubelen Breda

Bent u op zoek naar ergonomische en fraai vormgegeven kantoormeubelen in Breda of omgeving? Dan zit u bij Havic Kantoormeubelen goed! Bij Havic zoeken we altijd een perfecte balans tussen wensen, kwaliteit en budget. Op die manier bieden we u betaalbare prijzen én een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Neem gerust alvast een kijkje in onze webshop of bel voor een afspraak in één van onze showrooms.

 

Wat zijn de voordelen van professionele kantoormeubelen?

Bent u gevestigd in Breda of omgeving en bent u toe aan nieuwe kantoormeubelen? Of zoekt u een partij die zich gespecialiseerd heeft in totaalinrichting? Welkom bij Havic! Met vier showrooms in Nederland en één in België, kunnen we u ook in de regio Breda uitstekend van dienst zijn. Door te kiezen voor professioneel kantoormeubilair, kiest u voor een gezonde en veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Zo bieden wij onder andere ergonomische bureaustoelen, zit sta bureaus en oplossingen op het gebied van akoestiek. Maar er zijn meer voordelen van professioneel meubilair. Zo bent u bij Havic ook verzekerd van een fraaie afwerking: indien gewenst leveren wij u design kantoormeubelen tegen zeer betaalbare prijzen. Stijlvol en passend bij uw interieur. Ons advies en persoonlijke service krijgt u er gratis bij! 

Persoonlijk advies bij uw keuze

Hoewel Havic Kantoormeubelen niet gevestigd is in Breda, kunnen we u wel prima verder helpen. Met showrooms in zowel Nederland als België kunt u bij ons rekenen op een persoonlijk advies bij uw keuze. Hiervoor komen we graag eens bij u langs in Breda of omgeving om uw wensen en behoeften op het gebied van de kantoormeubelen te bespreken. Onze specialisten inspireren, informeren én adviseren u graag over uw kantoormeubilair. Hierbij maken we ook graag de nodige (3D-)visualisaties, zodat u exact kunt zien hoe de inrichting van uw kantoor er straks uit gaat zien. Wij werken graag een compleet interieurplan voor u uit!

Uw kantoormeubelen snel & gratis geleverd in Breda

Bestelt u kantoormeubelen online of bij ons in de showroom? Havic Kantoormeubelen levert én installeert uw kantoormeubelen kosteloos in Breda en omgeving. Onze ervaren monteurs plaatsen het meubilair bij u op locatie en zorgen ervoor dat het hele project tot in de puntjes afgerond wordt. Hebt u nog vragen of loopt u ergens tegenaan? Dan kunt u rekenen op onze service. Wij komen graag naar Breda om u verder te helpen!

Scherpe prijzen voor kantoormeubilair in Breda

Havic levert haar kantoormeubelen rechtstreeks uit productie, zonder tussenkomst van distributeurs. Op die manier weten we onze prijzen scherp te houden. Aangezien we gratis leveren en monteren in Breda en omgeving, weet u zeker dat u profiteert van een aantrekkelijke én eerlijke prijs.

Meer weten of een afspraak maken in één van onze showrooms? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op