bezorgen of afhalen

Bezorgen

Havic Kantoormeubelen heeft een eigen bezorgservice met daarbij eigen monteurs in dienst. Havic kantoormeubelen levert door heel Nederland en rekent geen extra kosten bij levering op de begane grond of per lift bereikbare verdiepingen. Alle prijzen op onze website zijn inclusief levering en montage indien anders aangeven.

Onze monteurs zijn dagelijks door heel Nederland en België te vinden in plaatsen zoals 
TilburgEindhovenArnhemMaastrichtNijmegenOssAmersfoortRoermondLeidenApeldoornUtrechtHelmondDelftAmsterdamDenHaagVenloBredaBruggeGentZwolle
DeventerZoetermeerAntwerpenBrusselMechelen en Dendermonde

 

Bezorgadres

Het bezorgadres hoeft niet altijd overeenkomstig te zijn met het factuuradres. Let daarom goed op wanneer u dit invult. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u de bestelde artikelen op uw werk laat bezorgen wanneer u zelf weinig thuis bent. Het bezorgadres kan ook afwijkend zijn wanneer u iemand een artikel van de Havic Webshop cadeau doet.

 

Verzendkosten

Voor het verzendklaar maken, controleren en afleveren van de bestelling betaalt u een kleine bijdrage. Deze bijdrage is afhankelijk van het bestelde product. U wordt hiervan op tijd op de hoogte gesteld.

 

Afhalen

U kunt uw bestelling op halen op ons hoofdkantoor in Veghel. Ook kunt u terecht in onze showrooms in Gouda en Breendonk (BE). Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van de showrooms? Volg ons op Instagram.