Gratis levering & montage Standaard 5 jaar garantie

Auck vergaderstoel mesh (verrijdbaar)

Vanaf € 499,- Excl. BTW

Prijs zoals geconfigureerd: € 0,00
Excl. BTW

Beschikbaarheid: 2-4 weken levertijd


De Auck vergaderstoel is standaard uitgerust met:
- Verstelbare zithoogte
- Ø 50 mm wielen
- Chroom voetkruis
- Mesh bespanning

Met dit product zijn onderstaande projecten gerealiseerd

De producten die voor dit project gebruikt zijn:

Net als de Auck vergaderstoel in leder en stof zorgt ook deze mesh uitvoering voor uitstaling, kwaliteit en functionaliteit binnen uw vergaderruimte. Deze met mesh bespannen vergaderstoel zorgt voor een prettig zitgemak tijdens die lange vergaderingen. Vanzelfsprekend kunt u de Auck vergaderstoel mesh ook gebruiken om te combineren met de Auck directiestoel met mesh. Door deze stoelen bij elkaar in uw directiekantoor te zetten creëert u de klasse waarmee u uw bezoek vol trots kunt ontvangen.


De Auck vergaderstoel is ook verkrijgbaar in het leder, kunstleder, stof en silk. Deze materialen zijn leverbaar binnen een groot scala aan kleuren. Kies bijvoorbeeld een klassiek en zakelijk design door deze vergaderstoel te bekleden in leder black. Bekijk hiervoor de Auck verrijdbare vergaderstoel en kies het materiaal en de kleur die bij u en uw vergaderruimte past. Ook zorgt de optionele kantelmechaniek van de Auck vergaderstoel mesh voor een extra stukje functionaliteit. Beide vergaderstoelen zijn verrijkt met aluminium armleggers waarmee klasse en functionaliteit bij elkaar komen.

Auck vergaderstoel mesh (verrijdbaar)

Gratis Levering & Montage Veel Producten op Voorraad Showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum & Breendonk (BE) +32 (0)14 - 454 619