Kantoormeubelen Arnhem

Bent u op zoek naar kantoormeubilair tegen een betaalbare prijs en is uw kantoor gevestigd in Arnhem of omgeving? Welkom bij Havic Kantoormeubelen! Wij garanderen een optimale balans tussen prijs en kwaliteit. Op die manier weet u zeker dat u een goede kwaliteit kantoormeubelen in huis haalt, tegen de scherpste tarieven. Dat realiseren we door onze kantoormeubelen rechtstreeks vanuit de productieketen aan u te leveren. Zonder tussenkomst van tussenhandelaren of importeurs. Wel zo eerlijk én voordelig. Neem een kijkje in onze webshop of bezoek een van onze showrooms in Veghel, Amsterdam, Gouda, Hilversum of Breendonk (BE).

Kantoormeubelen Arnhem Kantoormeubelen Arnhem
 

Uw kantoormeubelen snel & gratis geleverd in Arnhem

Havic Kantoormeubelen is gevestigd op vier locaties in Nederland en één in België. Van daaruit leveren en installeren we onze kantoormeubelen ook kosteloos in Arnhem en omgeving. Onze adviseurs komen graag eens bij u langs op uw locatie in Arnhem om uw wensen en behoeften op het gebied van de kantoormeubelen te bespreken. Wij maken dan een vrijblijvend adviesplan voor u, inclusief uitgewerkte visuals om u een goed beeld van het beoogde eindresultaat te geven.

Van bureaustoel tot complete projectinrichting

Havic heeft alles in huis voor een complete totaalinrichting. Maar ook voor één of enkele bureaustoelen (of andere kantoormeubelen in Arnhem en omgeving) bent u bij ons aan het juiste adres. Van werkplekken met ergonomische bureaustoelen en zit-sta-bureaus tot design bureaustoelen, akoestische oplossingen, opbergmeubelen, vergaderstoelen en -tafels, kantine-inrichting en meubilair voor uw directieruimtes. Of u nu in Arnhem gevestigd bent of elders in Nederland, we helpen u graag verder!

Uw kantoorinrichting in Arnhem van A tot Z

Bent u op zoek naar een complete inrichting van uw kantoor in Arnhem? U kunt het van A tot Z aan ons overlaten! Maar hoe gaat dit proces nu in zijn werk? Wij zetten het graag voor u op een rijtje:

Stap 1. Oriëntatie. U oriënteert zichzelf online en/of offline (in onze showroom of elders) op de kantoormeubelen die u mooi vindt en de meubelen die bij u op kantoor in Arnhem passen. Hierbij kunt u alvast nadenken over de manier waarop u uw kantoor wilt inrichten. Indien gewenst helpen wij u graag in deze fase.
Stap 2. Adviesgesprek. U plant een adviesgesprek met één van onze adviseurs. Hierin geeft u uw wensen aan op het gebied van kantoormeubilair. Wij helpen u met een deskundige blik. In dit gesprek komen onder andere functionaliteit (welke functies moet uw kantoorruimte hebben?), ergonomie (hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers gezond en duurzaam inzetbaar blijven?) en uitstraling (welke sfeer wilt u creëren op uw kantoor in Arnhem?) aan de orde. Samen met u brengen we deze en andere zaken rondom uw nieuwe kantoorinrichting helder in kaart.
Stap 3. Visualisatie. Wij maken realistische visualisaties van uw nieuwe kantoor(meubelen) in Arnhem. Hierbij kunt u denken aan indelingsplattegronden, maar ook aan 3D-visualisaties, die u een fraai en reëel beeld geven van uw nieuwe inrichting.
Stap 4. Planning en levering. Wij communiceren helder en duidelijk met u over wat u kunt verwachten op het gebied van planning en levering van uw kantoormeubelen in Arnhem. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wanneer wij uw kantoormeubilair en/of nieuwe projectinrichting bij u op locatie in Arnhem kunnen verzorgen.
Stap 5. Realisatie en montage in Arnhem. Wij leveren en monteren uw kantoormeubelen gratis bij u in Arnhem. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een professionele montage. Wij zorgen er daarbij graag voor dat ieder detail van uw interieur klopt. Laat dat maar aan ons over!
Stap 6. Nazorg en tevreden klanten. Is er iets nog niet helemaal naar wens aan uw kantoormeubel(en) of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij bieden een goede service en nazorg en zorgen op die manier voor tevreden klanten!

Meer weten of een afspraak maken in Arnhem of in één van onze showrooms?

Neem contact met ons op